Povezane vesti

Tanja Fajon nova predsednica odbora za stabilizaciju i pridruživanje Srbije i EU

Tanja Fajon nova predsednica odbora za stabilizaciju i pridruživanje Srbije i EU

N1 Info 26.09.2019
Poslanica u Evropskom parlamentu Tanja Fajon izabrana je za predsednicu delegacije Evropskog parlamenta pri parlamentarnom odbora za stabilizaciju i pridruživanje Srbije i Evropske unije (EU). "Srećna sam što nastavljam da se bavim Srbijom i što sam… »
Tanja Fajon predsednica Odbora EP za stabilizaciju i pridruživanje Srbije EU

Tanja Fajon predsednica Odbora EP za stabilizaciju i pridruživanje Srbije EU

Večernje novosti 26.09.2019
Poslanica Evropskog parlamenta Tanja Fajon imenovana je za predsednicu Odbora za stabilizaciju i pridruživanje Srbije i EU. BRISEL OD STALNOG DOPISNIKA SLOVENKA Tanja Fajon je izabrana da u novom sazivu Evropskog parlamenta predsedava Odboru za… »
Tanja Fajon nova predsednica Odbora za stabilizaciju i pridruživanje Srbije i EU

Tanja Fajon nova predsednica Odbora za stabilizaciju i pridruživanje Srbije i EU

Blic 26.09.2019
Poslanica Evropskog parlamenta (EP) Tanja Fajon imenovana je za predsednicu Odbora za stabilizaciju i pridruživanje Srbije i EU i na toj će poziciji u narednih pet godina zameniti slovačkog poslanika Eduarda Kukana. - Srećna sam što nastavljam da se… »

Danas 26.09.2019
Izjava Tanje Fajon povodom predsedavanja delegacijom pri parlamentarnom odboru za stabilizaciju i pridruživanje Srbije i EU Veliko mi je zadovoljstvo i čast što mi je pružena mogućnost da predsedavam delegacijom Evropskog parlamenta pri… »

Slobodna Evropa 26.09.2019
Poslanica u Evropskom parlamentu Tanja Fajon izabrana je za novu predsednicu Odbora za stabilizaciju i pridruživanje Srbije i Evropske unije (EU). Kako je saopštila njena kancelarija u Briselu, Fajon je izrazila veliko zadovoljstvo i čast što joj je… »
Slovenka glavna za Srbiju u Evropskom parlamentu: Ovo je njena prva poruka po izboru

Slovenka glavna za Srbiju u Evropskom parlamentu: Ovo je njena prva poruka po izboru

Telegraf 26.09.2019
Za potpredsednike delegacije u ovom Odboru su izabrani slovenački poslanik Franci Bogovič i grčki parlamentarac Petros Kokalis. Slovenačka poslanica Tanja Fajon je danas u Evropskom parlamentu (EP) izabrana za predsednicu Odbora za stabilizaciju i… »

Vesti dana »