Повезане вести
Тања Фајон нова председница одбора за стабилизацију и придруживање Србије и ЕУ
Н1 Инфо 26.09.2019
Посланица у Европском парламенту Тања Фајон изабрана је за председницу делегације Европског парламента при парламентарном одбора за стабилизацију и придруживање Србије и Европске уније (ЕУ). "Срећна сам што настављам да се… »
Тања Фајон председница Одбора ЕП за стабилизацију и придруживање Србије ЕУ
Вечерње новости 26.09.2019
Посланица Европског парламента Тања Фајон именована је за председницу Одбора за стабилизацију и придруживање Србије и ЕУ. БРИСЕЛ ОД СТАЛНОГ ДОПИСНИКА СЛОВЕНКА Тања Фајон је изабрана да у новом сазиву Европског парламента… »
Тања Фајон нова председница Одбора за стабилизацију и придруживање Србије и ЕУ
Блиц 26.09.2019
Посланица Европског парламента (ЕП) Тања Фајон именована је за председницу Одбора за стабилизацију и придруживање Србије и ЕУ и на тој ће позицији у наредних пет година заменити словачког посланика Едуарда Кукана. - Срећна сам… »
Тања Фајон нова председница одбора за стабилизацију и придруживање Србије и ЕУ
Данас 26.09.2019
Изјава Тање Фајон поводом председавања делегацијом при парламентарном одбору за стабилизацију и придруживање Србије и ЕУ Велико ми је задовољство и част што ми је пружена могућност да председавам делегацијом Европског… »
Тања Фајон нова председница Одбора за стабилизацију и придруживање Србије и ЕУ
Слободна Европа 26.09.2019
Посланица у Европском парламенту Тања Фајон изабрана је за нову председницу Одбора за стабилизацију и придруживање Србије и Европске уније (ЕУ). Како је саопштила њена канцеларија у Бриселу, Фајон је изразила велико… »
Словенка главна за Србију у Европском парламенту: Ово је њена прва порука по избору
Телеграф 26.09.2019
За потпредседнике делегације у овом Одбору су изабрани словеначки посланик Франци Богович и грчки парламентарац Петрос Кокалис. Словеначка посланица Тања Фајон је данас у Европском парламенту (ЕП) изабрана за председницу Одбора… »
Вести дана »
Софронијевић: За легализацију од јуче пријављено више од 45.000 објеката
Данас пре 6 сатијош 1 повезана