Povezane vesti
Klimatsku aktivistkinju Gretu su kritikovali, a sada im je ona brutalno odgovorila
Blic 26.09.2019
Greta Tunberg, mlada švedska aktivistkinja za borbu protiv klimatskih promena, odgovorila je na zlurade komentare svojih kritičara. - Kao što se možda već primetili, mrzitelji su aktivni kao i uvek: napadaju mene, moj izgled, odeću, moje ponašanje i ono… »
Greta odgovara kritičarima: Promena dolazi, svidelo se to vama ili ne! Hejteri me napadaju zbog izgleda i odeće samo da bi…
Kurir 26.09.2019
Švedska aktivistkinja Greta Tunberg odgovorila je na Fejsbuku kritičarima njenog zapaljivog govora u UN, navodeći da ne razume zašto bi odrasli trošili svoje vreme za ismejavanje i pretnje tinejdžerima i deci koji promovišu nauku, umesto da urade nešto… »
Vesti dana »
Aragči nastavio turneju u okviru diplomatskih napora za jačanje koordinacije sa partnerskim zemljama
Politika pre 9 minutajoš 114 povezane
Papa Lav: Lopovi koji otimaju prirodna bogatstva, vodeći krvave ratove nam otimaju budućnost
Danas pre 1 satjoš 45 povezanih
(Foto, video) "izopačeni ludak hteo da ubije Trampa i što više članova: Vlade!" Prvo oglašavanje Donalda nakon napada: Pucnji odjekuju, predsednik pada na pod, a svi bruje o Melanijinoj reakciji
Blic pre 24 minutajoš 89 povezanih
Jokiću je neko ukrao gaće posle poraza od Minesote! Da, dobro ste pročitali... Srbin ostao bez donjeg veša, evo šta ga je zateklo u svlačionici!
Kurir pre 49 minutajoš 38 povezanih
Vremenska prognoza za ponedeljak, 27. april: Sutra ujutru hladno, tokom dana sunčano
Beta pre 5 satijoš 27 povezanih