Повезане вести
Стевановићу нови трогодишњи уговор у Партизану
Н1 Инфо 26.09.2019
Филип Стевановић потписао је са Партизаном трогодишњи уговор. Филип Стевановић добио је поверење Сава Милошевића и стручног штаба Партизана, а након добрих партија приказаних у дресу првог тима, Стевановић је дан након свог 17… »
Стевановићу нови уговор у хумској: Наставак сна који живим у Партизану
Вечерње новости 26.09.2019
Хвала директору Вазури, шефу Милошевићу, председнику Вучелићу и читавом стручном штабу и играчима на безрезервној подршци коју ми дају, каже Филип Стевановић. Млади фудбалер Партизана Филип Стевановић продужио је данас уговор на… »
Филип Стевановић добио уговор за рођендан
Моззарт спорт 26.09.2019
Веран клубу још три године. Дани уживања за Филипа Стевановића! Каква недеља за младог фудбалера Партизана: дебитовао је на вечитом дербију, радовао се победи (2:0), а онда му је као поклон за 17. рођендан, који је прославио у… »
Пао потпис у хумској! Стевановић добио заслужено: Ово је наставак сна који живим!
Спортал блиц 26.09.2019
Млади фудбалер Партизана Филип Стевановић продужио је у четвртак уговор на још три године, саопштио је клуб из Хумске. После одличних игара на старту сезоне, дан након 17. рођендана Стевановић је добио најбољи могући поклон -… »
Није крај потписима у Партизану, ово је најбитнији!
Спортске.нет 26.09.2019
Један од веома битних послова је управо урађен у Хумској. Млади фудбалер Партизана Филип Стевановић је ове сезоне пао у први план код тренера Сава Милошевића. Момак који је доказао да је велики таленат истакао се головима и… »
Пљуште потписи у хумској: Филип Стевановић до 2022. године!
Хот спорт 26.09.2019
Филип Стевановић и Партизан поносно су објавили да су продужили уговор на још три године. Млади крилни фудбалер у недељу је одиграо свих 90 и кусур минута у ‘вечитом’ дербију против Црвене звезде, јуче је напунио 17 година, а… »
Најважнија вест из партизана: Филип Стевановић продужио уговор
Мондо 26.09.2019
"Поред дебија на 'вечитом дербију', што сам сматрао за најлепши рођендански поклон, продужетак уговора је наставак сна који живим у Паризану", изјавио је овај 17-годишњак. "Поред дебија на 'вечитом дербију', што сам сматрао за… »
Партизан завршио нови посао: Потписао још један играч, и то на пет година!
Хот спорт 26.09.2019
Добра је атмосфера ових дана у Хумској улици, а завршен је још један посао за будућност клуба. Успео је Партизан да се пласира у Лигу Европе, а потом и после два кикса у Суперлиги ‘стане на ноге’ и фуриозном победом против Црвене… »
Вести дана »
Спајић подржао Вучићеву идеју о целом Западном Балкану у ЕУ: Ми ћемо вас тамо чекати већ од 2028.
Блиц пре 1 сатјош 19 повезаних
Удар на Дњепропетровску област; Лондон увео санкције Александру Дугину
РТС пре 7 минутајош 21 повезана
Које су опције Србије док чека одговор Москве за НИС и гас? Неизвесност највећи проблем, не зна се ко су могући купци
Курир пре 1 сатјош 13 повезаних
Млађи од 16 у Аустралији више не могу да користе друштвене мреже: Од данас важи потпуна забрана
Мондо пре 1 сатјош 10 повезаних