Povezane vesti
Popila tablete, htela da se ubije, a SAD objasnila šta se zaista desilo: Dunja Ilić iskreno o drami koju je napravila i…
Kurir 26.09.2019
Otac Dunje Ilić, Jovan izvršio je samoubistvo, a njegova ćerka izjavila je kako joj je laknulo, s obzirom da se godinama mučio. Dunja se sada obratila svojim pratiocima na društvenim mrežama. Ilićeva je rekla kako nema psihičkih oboljenja, već je… »
"Imam: Papir...Ne morate da me razumete" Dunja Ilić nakon pokušaja samoubistva i smrti oca otkriva da je doživela nervni slom…
Blic 26.09.2019
Nekadašnja pevačica Dunja Ilić već nekoliko dana unazad prolazi kroz najteže momente u životu. Dunja je pokušala da sebi oduzme život, nakon čega je hospitalizovana, a potom joj je preminuo otac. Po izlasku iz bolnice, izvor blizak pevačici je za "Blic"… »
Vesti dana »

Novosađani ispred Železničke stanice i na više lokacija tišinom obeležili 11 meseci od tragedije
Beta pre 6 minutajoš 47 povezanih

Računi za struju rastu: Šta sve utiče na cenu i kako će najsiromašniji "preživeti" još jedno poskupljenje?
N1 Info pre 31 minutajoš 38 povezanih

Opšta panika u Minhenu, pronađeno preteće pismo: "Jutarnja šetnja fašiste nije se završila dobro!" Istražuje se veza sa Antifom! (foto)
Kurir pre 51 minutajoš 41 povezana

Učesnik humanitarne flotili ka Gazi iz Beograda: ‘Spreman sam i na najgore’
Južne vesti pre 6 satijoš 5 povezanih

Obilne padavine, bujice, odroni i klizišta 2. i 3. oktobra, pokrenut SMS sistem obaveštavanja
RTS pre 6 minutajoš 61 povezana