Povezane vesti

Napadi na srpsku imovinu imaju za cilj zastrašivanje preostalih Srba

Politika 27.09.2019
Direktor Kancelarije za Kosovo Marko Đurić osudio je danas najnoviji napad na srpsku imovinu u opštini Klina i ocenio da on ima za cilj zastrašivanje malobrojnih Srba koji su ostali da žive u tom mestu i okolini, prenosi Beta. „Svet treba da čuje… »

Zapaljena kuća Srbinu iz Kline

Politika 27.09.2019
KOSOVSKA MITROVICA – U Klini je noćas nešto iza ponoći zapaljena kuća porodice Konić, objavio je portal Kosovo Onlajn. „Policijske i vatrogasne jedinice su izašle na teren i požar je ugašen oko tri sata”, potvrdio je za Kosovo Onlajn… »

Zapaljena srpska kuća u centru Kline

RTS 27.09.2019
U centru Kline noćas je zapaljena kuća Draga Konića, u kojoj u trenutku izbijanja požara nikog nije bilo. Marko Đurić apeluje na albanske političke činioce da ne koriste predizbornu kampanju u Pokrajini za upućivanje poruka mržnje i podsticanje… »

Zapaljena kuća pokojnog Srbina; Đurić: Osmišljen zločinački scenario FOTO

B92 27.09.2019
Klina -- Kuća Srbina iz Kline zapaljena je noćas nešto posle ponoći, javio je portal Kosovo Online. "Policijske i vatrogasne jedinice su izašle na teren i požar je ugašen oko 3 sata", rekao je predsednik privremenog organa opštine Klina Božidar… »

Đurić: Napadi na srpsku imovinu imaju za cilj zastrašivanje preostalih Srba

Novi magazin 27.09.2019
Direktor Kancelarije za Kosovo Marko Đurić osudio je danas najnoviji napad na srpsku imovinu u opštini Klina i ocenio da on ima za cilj zastrašivanje malobrojnih Srba koji su ostali da žive u tom mestu i okolini. "Svet treba da čuje da se dve… »

Novi napad: Zapaljena kuća Srbina iz Kline

Večernje novosti 27.09.2019
U noći između četvrtka i petka u centru Kline zapaljena je kuća Draga Konića. U noći između četvrtka i petka u centru Kline zapaljena je kuća Draga Konića. Prema rečima Božidara Šarkovića predsednika Privremenog organa opštine Klina u… »

Đurić: Zastrašivanje Srba u Klini

Dnevnik 27.09.2019
BEOGRAD: Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić osudio je najnoviji napad na srpsku imovinu u opštini Klina i ocenio da je cilj nesumnjivo zastrašivanje malobrojnih Srba koji su ostali da žive u tom gradu i okolnim selima. Đurić je… »

Đurić: Napadi na srpsku imovinu imaju za cilj zastrašivanje preostalih Srba

Danas 27.09.2019
Direktor Kancelarije za Kosovo Marko Đurić osudio je danas najnoviji napad na srpsku imovinu u opštini Klina i ocenio da on ima za cilj zastrašivanje malobrojnih Srba koji su ostali da žive u tom mestu i okolini. „Svet treba da čuje da se dve… »

Zapaljena kuća Srbina iz Kline; Đurić: Zastrašivanje Srba

Blic 27.09.2019
Kuća Srbina iz Kline zapaljena je noćas nešto posle ponoći, javio je portal "Kosovo online". - Policijske i vatrogasne jedinice su izašle na teren i požar je ugašen oko 3 sata - rekao je predsednik privremenog organa opštine Klina Božidar… »

Zapaljena kuća Srbina iz Kline: Požar u domu Konića gasili do 3 ujutru, komšije uznemirene

Kurir 27.09.2019
Kuća Srbina iz Kline zapaljena je noćas nešto posle ponoći, javio je portal Kosovo Online. "Policijske i vatrogasne jedinice su izašle na teren i požar je ugašen oko 3 sata", rekao je predsednik privremenog organa opštine Klina Božidar… »

Očigledno zastrašivanje ono malo Srba što je ostalo na Kim: Đurić osudio paljenje srpske kuće u Klini

Kurir 27.09.2019
Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić osudio je najnoviji napad na srpsku imovinu u opštini Klina i ocenio da je cilj nesumnjivo zastrašivanje malobrojnih Srba koji su ostali da žive u tom gradu i okolnim selima. Đurić je još… »

Zapaljena kuća Srbinu iz Kline

Novi magazin 27.09.2019
U Klini je noćas nešto iza ponoći zapaljena kuća porodice Konić, objavio je portal Kosovo Onlajn. "Policijske i vatrogasne jedinice su izašle na teren i požar je ugašen oko 3 sata", potvrdio je za Kosovo Onlajn predsednik privremenog organa… »

U Klini zapaljena srpska kuća, Srbi uplašeni

RTV 27.09.2019
KLINA - Kuća Srbina iz Kline zapaljena je noćas nešto posle ponoći, javio je portal Kosovo Online. "Policijske i vatrogasne jedinice su izašle na teren i požar je ugašen oko 3 sata", rekao je predsednik privremenog organa opštine Klina Božidar… »

Zapaljena kuća Srbina iz Kline

Dnevnik 27.09.2019
KLINA: Kuća Srbina iz Kline zapaljena je noćas nešto posle ponoći, javio je portal Kosovo Onlajn. "Policijske i vatrogasne jedinice su izašle na teren i požar je ugašen oko 3 sata", rekao je predsednik privremenog organa opštine Klina Božidar… »

Vesti dana »