Повезане вести

Слађа је морала да напусти своју кућу! ЂОЛЕ ОТКРИО КО ЈЕ КРИВ И ШТА СЕ ДЕСИЛО!

Слађа је морала да напусти своју кућу! ЂОЛЕ ОТКРИО КО ЈЕ КРИВ И ШТА СЕ ДЕСИЛО!

Свет & Скандал 27.09.2019
Денсер Ђоле Ђогани огласио се након вести да је бившу супругу Слађу Делибашић иселио из куће која се води на његово име, а у којој су заједно живели док су били браку. Ђоле је потврдио да његова бивша супруга више не живи у тој… »
Слађу избацио из куће, а у овом луксузу ужива са Весном: Ђоганијеви потрошили брдо лове да све изгледа топ! Завирите у њихов…

Слађу избацио из куће, а у овом луксузу ужива са Весном: Ђоганијеви потрошили брдо лове да све изгледа топ! Завирите у њихов…

Курир 27.09.2019
Ђоле Ђогани истерао је из куће бившу супругу Слађу Делибашић у којој су заједно живели док су били у браку. Он сада ужива са Весном Ђогани у стану у ком су претежно светле боје. Весна и Ђоле често објављују фотографије и снимке… »
Оптужио комшије за све! Након вести да је бившу жену избацио из куће, огласио се Ђоле Ђогани - Ово је његова страна приче!…

Оптужио комшије за све! Након вести да је бившу жену избацио из куће, огласио се Ђоле Ђогани - Ово је његова страна приче!…

Вечерње новости 27.09.2019
У медијима је као бомба одјекнула вест да је однос између бивших супружника Ђолета Ђоганија и Слађе Делибашић на климавим ногама због свађе која је резултирала тиме да певачица напусти кућу на Лекином брду у којој су живели са… »
Свађа бивших супружника: Слађа се иселила из Ђолетове куће: "Имам ја свој понос!", а његова прича је потпуно другачија

Свађа бивших супружника: Слађа се иселила из Ђолетове куће: "Имам ја свој понос!", а његова прича је потпуно другачија

Блиц 27.09.2019
Бивши супружници Слађа Делибашић и Ђоле Ђогани, како се наводи, више нису у добрим односима, а након сукоба Слађа је напустила кућу у којој је последњих годину дана живела са ћерком Силвијом и унуком Тијом, а која се води на… »
Ђоле Ђогани избацио Слађу из куће! Делибашићева: Отишла сам, имали смо неспоразум! Закачили смо, имам свој понос!

Ђоле Ђогани избацио Слађу из куће! Делибашићева: Отишла сам, имали смо неспоразум! Закачили смо, имам свој понос!

Курир 27.09.2019
Пукла тиква Како кажу комшије, денсер је пре неколико месеци ушао у сукоб с бившом супругом, због чега је она морала да напусти кућу у којој је живела са ћерком Силвијом и унуком Тијом. Ђоле Ђогани избацио је бившу жену Слађу… »

Вести дана »