Povezane vesti
Slađa je morala da napusti svoju kuću! ĐOLE OTKRIO KO JE KRIV I ŠTA SE DESILO!
Svet & Skandal 27.09.2019
Denser Đole Đogani oglasio se nakon vesti da je bivšu suprugu Slađu Delibašić iselio iz kuće koja se vodi na njegovo ime, a u kojoj su zajedno živeli dok su bili braku. Đole je potvrdio da njegova bivša supruga više ne živi u toj kući, ali… »
Đole Đogani izbacio Slađu Delibašić iz kuće u kojoj je živela sa ćerkom i unukom!
Svet plus 27.09.2019
Poznati denser Đole Đogani je izbacio bivšu ženu Slađu Delibašić iz kuće koja se nalazi na Lekinom brdu, a u kojoj je ona živela skoro godinu dana sa ćerkom Silvijom i unukom Tijom. Pevačica je za medije potvrdila glasine ali i rekla da su njih… »
Slađu izbacio iz kuće, a u ovom luksuzu uživa sa Vesnom: Đoganijevi potrošili brdo love da sve izgleda top! Zavirite u…
Kurir 27.09.2019
Đole Đogani isterao je iz kuće bivšu suprugu Slađu Delibašić u kojoj su zajedno živeli dok su bili u braku. On sada uživa sa Vesnom Đogani u stanu u kom su pretežno svetle boje. Vesna i Đole često objavljuju fotografije i snimke na društvene… »
Optužio komšije za sve! Nakon vesti da je bivšu ženu izbacio iz kuće, oglasio se Đole Đogani - Ovo je njegova strana…
Večernje novosti 27.09.2019
U medijima je kao bomba odjeknula vest da je odnos između bivših supružnika Đoleta Đoganija i Slađe Delibašić na klimavim nogama zbog svađe koja je rezultirala time da pevačica napusti kuću na Lekinom brdu u kojoj su živeli sa decom dok su… »
Svađa bivših supružnika: Slađa se iselila iz Đoletove kuće: "Imam ja svoj ponos!", a njegova priča je potpuno drugačija
Blic 27.09.2019
Bivši supružnici Slađa Delibašić i Đole Đogani, kako se navodi, više nisu u dobrim odnosima, a nakon sukoba Slađa je napustila kuću u kojoj je poslednjih godinu dana živela sa ćerkom Silvijom i unukom Tijom, a koja se vodi na Đoletovo ime. U… »
Đole Đogani izbacio Slađu iz kuće! Delibašićeva: Otišla sam, imali smo nesporazum! Zakačili smo, imam svoj ponos!
Kurir 27.09.2019
Pukla tikva Kako kažu komšije, denser je pre nekoliko meseci ušao u sukob s bivšom suprugom, zbog čega je ona morala da napusti kuću u kojoj je živela sa ćerkom Silvijom i unukom Tijom. Đole Đogani izbacio je bivšu ženu Slađu Delibašić iz… »
Vesti dana »
![Završena blokada Pupinovog mosta, u Nišu protestna šetnja, širom Srbije odata pošta žrtvama tragedije u Novom Sadu…](https://nstatic.net/172/38931172lwugdv.jpg)
Završena blokada Pupinovog mosta, u Nišu protestna šetnja, širom Srbije odata pošta žrtvama tragedije u Novom Sadu (UŽIVO)
Novi magazin pre 1 satjoš 46 povezanih