Povezane vesti
‘Otvoreni dan’: Deco, dođite i raditi sa trenerima Zvezde, omogućen i besplatan ulaz na utakmicu sa Mačvom
Hot sport 27.09.2019
Crvena zvezda će organizovati “Otvoren dan“ u subotu na terenima iza juga Marakane, kada će mališani imati priliku da se testiraju pod komandom Zvezdinih trenera, kao i da prisustvuju utakmici prvog tima protiv Mačve. Okupljanje zainteresovanih dečaka… »
Zvezdin Otvoren trening! Šansa najmlađima, a pored rada sa iskusnim trenerima, mališane čeka i veliko iznenađenje
Sportal blic 27.09.2019
Crvena zvezda će organizovati “Otvoren dan“ u subotu na terenima iza juga Marakane. Mališani će imati priliku da se testiraju pod komandom Zvezdinih trenera, kao i da prisustvuju utakmici prvog tima protiv Mačve. Okupljanje zainteresovanih dečaka rođenih… »
Vesti dana »

Ovako je Tramp Saznao da je Kirk umro: "Mislim da sam ja taj koji mu je saopštio, bio je to težak dan"
Blic pre 16 minutajoš 65 povezanih

Premijer Poljske: Istočna straža odgovor NATO Rusiji da ne tolerišemo provokacije
Novi magazin pre 2 satajoš 29 povezanih

Ubedljiva većina podržala deklaraciju UN o stvaranju države Palestine: Rusija i Srbija za, SAD protiv
Sputnik pre 1 satjoš 22 povezane