Povezane vesti
Ozbiljna depresija mučila je Tajči 7 godina, usledili su problemi u braku: Suprug joj je onda oboleo od raka pluća, pa rekao…
Kurir 27.09.2019
Tatjana Matejaš Kameron (Tajči) ispričala je u emotivnoj ispovesti kakve probleme je imala sa mužem Metjuom Kameronom, koji je pre 2 godine preminuo. "Kad je tata umro imala sam emotivni i mentalni krah. Tada je počela da mi se razvija ozbiljna… »
Tajči je o ovome godinama ćutala: "Sa pokojnim mužem sam imala probleme, bili smo razdvojeni, a sad sam opet dala nekome srce"…
Blic 27.09.2019
Pevačica Tatjana Matejaš Kameron, poznatija kao Tajči, uzdrmala je region svojom ispovešću u emisiji "Dan De". Ona je, između ostalog, ispričala da je imala probleme u braku sa pokojnim suprugom Metjuom Kameronom. Tajči je u braku sa Metjuom, koji je… »
Vesti dana »

Sve saobraćajne nesreće Darka Lazića: Sad ga vadili sa ženom iz smrskanog auta, 2018. bio klinički mrtav
Mondo pre 22 minutajoš 31 povezana

Vreme danas promenljivo: Kakav će biti petak i šta nas očekuje za vikend?
Danas pre 12 minutajoš 14 povezanih

Ivanić, Radonjić, Arnautović stali pred Delije posle Seltika: Ovako je zagrmeo Sever sa fudbalerima Zvezde
Telegraf pre 17 minutajoš 16 povezanih

Savet Evrope poziva na sveobuhvatnu zaštitu žena u Srbiji od svih oblika nasilja
Beta pre 12 minutajoš 1 povezana