Povezane vesti
Ozbiljna depresija mučila je Tajči 7 godina, usledili su problemi u braku: Suprug joj je onda oboleo od raka pluća, pa rekao…
Kurir 27.09.2019
Tatjana Matejaš Kameron (Tajči) ispričala je u emotivnoj ispovesti kakve probleme je imala sa mužem Metjuom Kameronom, koji je pre 2 godine preminuo. "Kad je tata umro imala sam emotivni i mentalni krah. Tada je počela da mi se razvija ozbiljna… »
Tajči je o ovome godinama ćutala: "Sa pokojnim mužem sam imala probleme, bili smo razdvojeni, a sad sam opet dala nekome srce"…
Blic 27.09.2019
Pevačica Tatjana Matejaš Kameron, poznatija kao Tajči, uzdrmala je region svojom ispovešću u emisiji "Dan De". Ona je, između ostalog, ispričala da je imala probleme u braku sa pokojnim suprugom Metjuom Kameronom. Tajči je u braku sa Metjuom, koji je… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Počela sednica Skupštine Srbije, na predloženom dnevnom redu 18 tačaka
Insajder pre 21 minutajoš 29 povezanih
Klop o Trampu i Infantinu: Dva lika koja se ne razumeju u fudbal
Sport klub pre 46 minutajoš 45 povezanih
"Umoran sam, sad je gotovo": Nejmar završio reprezentativnu karijeru kao najbolji strelac u istoriji Brazila
Newsmax Balkans pre 21 minutajoš 28 povezanih
(Foto/video) Spektakl pred 80.000 navijača: Engleska izbacila Meksiko sa Mundijala, u četvrtfinalu sa Norveškom
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 29 povezanih