Povezane vesti
Bila je u braku,15 godina se borila sa teškom bolešću, imala čestiri operacije, a sada se bavi nečim što niko ne bi mogao ni…
Blic 28.09.2019
Mira Škorić oduvek je bila hrabra i bez "dlake na jeziku", te pričala o svim dobrim, ali i lošim momentima u životu. Mira se 15 godina borila sa karcinomom štitne žlezde, a sada priznaje da je ćerka, koja je budući lekar, stalno podseća da redovno ide na… »
15 Godina se borila sa rakom štitne žlezde, a 10 godina bila u ljubavi sa hirurgom: Evo kako Mira Škorić sada brine o svom…
Kurir 28.09.2019
Mira Škorić se 15 godina borila sa problemima koje joj je izazvao rak štitne žlezde. Pevačica sada redovno ide na preglede, a krenula je i aktivno da se bavi sportom. - Javno sam govorila o tome. Vrlo često sam sebe pitala da li mi je to bilo pametno… »
Vesti dana »

Kolegijum Skupštine završen rekordno brzo: Vladajuća koalicija se dogovarala, opozicija nije prisustvovala
N1 Info pre 25 minutajoš 28 povezanih

FOTO: Pala metalna konstrukcija na delu auto-puta Beograd – Novi Sad, obustavljen saobraćaj u smeru ka NS
Moj Novi Sad pre 50 minutajoš 28 povezanih

Grčka upozorava na prisustvo sumpor-dioksida u sušenim jagodama iz Srbije
Naslovi.ai pre 43 minutajoš 8 povezanih

Makron u problemu, tektonski potres u francuskoj! Politička kriza se nastavlja, Lekornu više nije premijer, a opozicija sada traži ostavku predsednika!
Kurir pre 35 minutajoš 37 povezanih

Prevrnuo se čamac sa 11 osoba na Dunavu kod Bačke Palanke, strahuje se da ima stradalih
RTS pre 15 minutajoš 26 povezanih