Povezane vesti
Živela sam U zlatnom kavezu i samo sam htela da pobegnem odatle! Bila je zarobljenica čoveka starijeg 40 godina: Terorisao me…
Kurir 28.09.2019
Iva Grgurić podelila je sa ukućanima rijalitija u Šimanovcima svoju potresnu priču o zlostavljanju i vezi sa 40 godina starijim muškarcem. Kako su je svi osudili zbog bavljenja prostitucijom, ona je priznala da nikada ništa nije imala sa čovekom… »
Iva Grgurić: Još jedna jeziva priča! Da li može da parira priči Milice Kemez?!
Svet plus 28.09.2019
Još jedna jeziva životna priča! On je meni ugradio kameru u dnevni boravak, spavaću sobu, imao je listu mojih poziva. Slao je ljude da me proveravaju. Ljudi moji, taj sav novac koji sam dobijala, bio je bezvredan! Ja sam tih godinu i po dana bila… »
Ivina jeziva ispovest: "Bila sam zarobljenica čoveka starijeg 40 godina, terorisao me je, a majka me je terala da ostanemo…
Blic 28.09.2019
Nedavno je na velelepnom imanju u Šimanovcima kružila priča da je jedna od zadrugarki bila u vezi sa znatno starijim muškarcem, koji je u sedmoj deceniji života. U pitanju je Iva Grgurić, a posle spekulacija tokom "Igre istine" u kojoj zadrugari… »
Vesti dana »

Vučić saopštio važne vesti Spustićemo se na 3,8 odsto sa stopom inflacije! Izborili smo se sa najvećom pošasti! Za više od 5000 mladih odobreni stambeni krediti
Kurir pre 46 minutajoš 30 povezanih

Blokada 30 raskrsnica u Novom Sadu, okupljanje kod Predsedništva; Bez početka nadoknade na Medicinskom fakultetu u Beogradu
RTS pre 2 satajoš 18 povezanih

Zborovi građana Novog Sada opet blokirali raskrsnice: Traže izbore za mesne zajednice
N1 Info pre 1 satjoš 14 povezanih

Zvižduci, "ua" i "Kukavica" na Andrićevom vencu: Studenti traže od Vučića da raspiše izbore, dok se obraća javnosti
Novi magazin pre 3 satajoš 14 povezanih