Povezane vesti

Živela sam U zlatnom kavezu i samo sam htela da pobegnem odatle! Bila je zarobljenica čoveka starijeg 40 godina: Terorisao me…

Živela sam U zlatnom kavezu i samo sam htela da pobegnem odatle! Bila je zarobljenica čoveka starijeg 40 godina: Terorisao me…

Kurir 28.09.2019
Iva Grgurić podelila je sa ukućanima rijalitija u Šimanovcima svoju potresnu priču o zlostavljanju i vezi sa 40 godina starijim muškarcem. Kako su je svi osudili zbog bavljenja prostitucijom, ona je priznala da nikada ništa nije imala sa čovekom… »
Iva Grgurić: Još jedna jeziva priča! Da li može da parira priči Milice Kemez?!

Iva Grgurić: Još jedna jeziva priča! Da li može da parira priči Milice Kemez?!

Svet plus 28.09.2019
Još jedna jeziva životna priča! On je meni ugradio kameru u dnevni boravak, spavaću sobu, imao je listu mojih poziva. Slao je ljude da me proveravaju. Ljudi moji, taj sav novac koji sam dobijala, bio je bezvredan! Ja sam tih godinu i po dana bila… »
Ivina jeziva ispovest: "Bila sam zarobljenica čoveka starijeg 40 godina, terorisao me je, a majka me je terala da ostanemo…

Ivina jeziva ispovest: "Bila sam zarobljenica čoveka starijeg 40 godina, terorisao me je, a majka me je terala da ostanemo…

Blic 28.09.2019
Nedavno je na velelepnom imanju u Šimanovcima kružila priča da je jedna od zadrugarki bila u vezi sa znatno starijim muškarcem, koji je u sedmoj deceniji života. U pitanju je Iva Grgurić, a posle spekulacija tokom "Igre istine" u kojoj zadrugari… »

Vesti dana »