Povezane vesti
Živela sam U zlatnom kavezu i samo sam htela da pobegnem odatle! Bila je zarobljenica čoveka starijeg 40 godina: Terorisao me…
Kurir 28.09.2019
Iva Grgurić podelila je sa ukućanima rijalitija u Šimanovcima svoju potresnu priču o zlostavljanju i vezi sa 40 godina starijim muškarcem. Kako su je svi osudili zbog bavljenja prostitucijom, ona je priznala da nikada ništa nije imala sa čovekom, jer je… »
Ivina jeziva ispovest: "Bila sam zarobljenica čoveka starijeg 40 godina, terorisao me je, a majka me je terala da ostanemo…
Blic 28.09.2019
Nedavno je na velelepnom imanju u Šimanovcima kružila priča da je jedna od zadrugarki bila u vezi sa znatno starijim muškarcem, koji je u sedmoj deceniji života. U pitanju je Iva Grgurić, a posle spekulacija tokom "Igre istine" u kojoj zadrugari… »
Vesti dana »

Sindikati kulture predali Ministarstvu finansija zahteve u vezi sa svojim zaradama
Beta pre 2 satajoš 15 povezanih

Nesreća kod Sremske Mitrovice: Dve žrtve, više od 80 povređenih (Video)
Vreme pre 9 minutajoš 75 povezanih

Kraj Piksijeve ere: Stojković više nije selektor fudbalske reprezentacije Srbije
BBC News pre 35 minutajoš 43 povezane

Smanjen broj bodova za upis na budžet za narednu akademsku godinu
Niške vesti pre 2 satajoš 18 povezanih

Predao se bivši savetnik za nacionalnu bezbednost Bele kuće Džon Bolton pred saveznim sudom u državi Merilend (video, foto)
Kurir pre 1 satjoš 24 povezane