Повезане вести

Експлозија на бежанијској коси Бомбом на продуцентску кућу, власници верују да су грешком били жртве (фото / видео)

Експлозија на бежанијској коси Бомбом на продуцентску кућу, власници верују да су грешком били жртве (фото / видео)

Вечерње новости 28.09.2019
Експлозивна направа на Студио "ФМ плеј" у Београду. Рогановић и Милетић: Ово је грешка, нико нам није претио. НЕПОЗНАТА особа бацила је бомбу на просторије продуцентске куће "ФМ плеј", власника Милоша Рогановића и Филипа Милетића… »
Ево како изгледа ФМ плаи студио после бачене бомбе и шта је сувласник рекао (ФОТО)

Ево како изгледа ФМ плаи студио после бачене бомбе и шта је сувласник рекао (ФОТО)

Вести онлине 28.09.2019
На просторије продуцентске куће „ФМ Плаи“ која припада Милошу Рогановићу и Филипу Милетићу на Бежанијској коси, данас је бачена бомба, На месту експлозије пронађен је и отварач за кашикару, а на срећу, повређених нема. Један од… »
Бачена бомба на локал у Београду

Бачена бомба на локал у Београду

Радио 021 28.09.2019
Један мушкарац је пријавио полицији да је на локалу на Бежанијској коси полупано стакло. На лицу места пронађена је бомба "кашикара", незванично сазнаје РТС. Београдски медији наводе да је бомба бачена на продуцентску кућу ФМ… »
РТС: Током ноћи бачена бомба на локал на Бежанијској коси, нема повређених

РТС: Током ноћи бачена бомба на локал на Бежанијској коси, нема повређених

Нови магазин 28.09.2019
У Београду је током ноћи бачена ручна бомба на један локал на Бежанијској коси а у том инциденту није било повређених, пренела је Радио-телевизија Србије позивајући се на незванична сазнања. По наводима РТС-а, на месту инцидента… »
Бачена бомба на локал на Бежанијској коси

Бачена бомба на локал на Бежанијској коси

Н1 Инфо 28.09.2019
Један мушкарац је пријавио полицији да је на локалу на Бежанијској коси полупано стакло. На лицу места пронађена је бомба "кашикара", незванично сазнаје РТС. Београдски медији наводе да је бомба бачена на продуцентску кућу ФМ… »
"Аспиринци" шокирани: Ми смо музичари, не знамо зашто би нам бацили бомбу

"Аспиринци" шокирани: Ми смо музичари, не знамо зашто би нам бацили бомбу

Мондо 28.09.2019
Власници ФМ Плаи продукције се огласили поводом експлозије у својим просторијама на Бежанијској коси. На просторије продуцентске куће ФМ Плаи, Милоша Рогановића и Филипа Милетића, на Бежанијској коси у Београду бачена је бомба… »
Кија ужаснута након што је бачена бомба на студио фм плеја: "у шоку сам, ми смо као породица"

Кија ужаснута након што је бачена бомба на студио фм плеја: "у шоку сам, ми смо као породица"

Блиц 28.09.2019
Кристина Кија Коцкар у шоку је након што је на студио Филипа Милетића и Милоша Рогановића бачена бомба на Бежанијској коси. Певачица, која сарађује са овим двојцем за "Блиц" каже да не може да верује да се то догодило. - Не знам… »
Филип Милетић након што је бачена бомба: "Гелери су прошли кроз галерију, неко је могао да погине"

Филип Милетић након што је бачена бомба: "Гелери су прошли кроз галерију, неко је могао да погине"

Блиц 28.09.2019
Филип Милетић и Милош Рогановић још не успевају да се опораве од шока након бомбе која је бачена на њихову продукцијску кућу на Бежанијској коси. - Јавили су нам људи из оближњег кафића да су поломљена стакла. Када смо дошли… »
Бачена бомба на просторије продуцентске куће која сарађује са Северином, Кијом, Мајом Беровић...

Бачена бомба на просторије продуцентске куће која сарађује са Северином, Кијом, Мајом Беровић...

Телеграф 28.09.2019
У питању је продуцентска кућа ФМ Плаи Милоша Рогановића и Филипа Милетића. На просторије продуцентске куће ФМ Плаи Милоша Рогановића и Филипа Милетића на Бежанијској коси бачена је бомба. На месту експлозије пронађен је и… »
Ко су Филип Милетић и Милош Рогановић из ФМ плеја? Бачена бомба на студио познатог двојца, а ево чиме су се бавили

Ко су Филип Милетић и Милош Рогановић из ФМ плеја? Бачена бомба на студио познатог двојца, а ево чиме су се бавили

Блиц 28.09.2019
Како је "Блиц" писао, на просторије продуцентске куће ФМ Плаи Милоша Рогановића и Филипа Милетића на Бежанијској коси бачена је бомба! Филип Милетић и Милош Рогановић су 2007. године упловили у музичке воде и након прве песме… »
Експлозија на Бежанијској коси:Бачена кашикара на естрадну "фабрику хитова"

Експлозија на Бежанијској коси:Бачена кашикара на естрадну "фабрику хитова"

Мондо 28.09.2019
На просторије продуцентске куће ФМ Плаи, Милоша Рогановића и Филипа Милетића, на Бежанијској коси у Београду бачена је бомба. На просторије продуцентске куће ФМ Плаи, Милоша Рогановића и Филипа Милетића, на Бежанијској коси у… »

Вести дана »