Povezane vesti
Hrvatska: Još jedan predsednički kandidat iz šou biznisa
IndeksOnline 28.09.2019
ZAGREB – Hrvatska je dobila još jednog predsedničkog kandidata iz sveta šou biznisa, starletu Avu Karabatić, koja je kandidaturu objavila na Instagramu, uz sliku u toplesu. Karabatić je pratiocima poručila da više ne može da gleda loše stvari koje se… »
"Politika je moja druga ljubav": Kolinda dobila konkurenciju, poznata starleta se kandiduje za predsednika Hrvatske
Blic 28.09.2019
Hrvatska je dobila još jednog predsedničkog kandidata iz sveta šou biznisa, starletu Avu Karabatić, koja je kandidaturu objavila na Instagramu, uz sliku u toplesu. Karabatić je pratiocima poručila da više ne može da gleda loše stvari koje se dešavaju u… »
Ava Karabatić: Kandidovaću se na predsedničkim izborima u Hrvatskoj! Video
Mondo 28.09.2019
"Ja sam žena sa stavom koja se zna izboriti za sebe," kaže buduća kandidatkinja! "Ja sam žena sa stavom koja se zna izboriti za sebe," kaže buduća kandidatkinja! Ava Karabatić objavila je na Instagramu da će se kandidovati na predsedničkim izborima… »
Vesti dana »
Protiv Trampa podneta tužba za korupciju: Američki predsednik prodaje rani pristup svojim objavama za čak 100.000 dolara
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Požar kod Nevesinja – vatra došla do kuća, proglašena vanredna situacija
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
Drama u Severnoj makedoniniji: Preminuo muškarac od groznice Zapadnog Nila, još petoro se bori za život! Proglašena epidemija u ovim delovima Skoplja
Kurir pre 4 satijoš 1 povezana
Putnici prave ovu grešku na letovima: Zašto ne smete da menjate sedište u polupraznom avionu
Blic pre 4 satijoš 1 povezana