Povezane vesti

Oglasio se i njen otac, pun reči podrške: Moja ćerka je kao stvorena za to!

Oglasio se i njen otac, pun reči podrške: Moja ćerka je kao stvorena za to!

Alo 28.09.2019
Čini se da je Ava Karabitć zaista ozbiljna. Ava izlazi na crtu Kolindi! Hrvatska je dobila još jednog predsedničkog kandidata iz sveta šou biznisa - starletu i učesnicu rijalitija Avu Karabatić, koja je svoju kandidaturu najavila juče uz sliku u… »
Hrvatska dobija novog predsedničkog kandidata — bivšu učesnicu „Velikog brata“ (video, foto)

Hrvatska dobija novog predsedničkog kandidata — bivšu učesnicu „Velikog brata“ (video, foto)

Sputnik 28.09.2019
Hrvatska je dobila još jednog predsedničkog kandidata iz sveta šou-biznisa — starletu Avu Karabatić, koja je kandidaturu objavila na svom profilu na Instagramu, i to uz fotografiju u toplesu. Karabatićeva je svojim pratiocima poručila da više ne… »
Hrvati u šoku, starleta bi da menja Kolindu, najavila kandidaturu! Ava: Ne mogu više da gledam loše stvari u mojoj zemlji!

Hrvati u šoku, starleta bi da menja Kolindu, najavila kandidaturu! Ava: Ne mogu više da gledam loše stvari u mojoj zemlji!

Kurir 28.09.2019
Hrvatska je dobila još jednog predsedničkog kandidata iz sveta šou biznisa, starletu Avu Karabatić, koja je kandidaturu objavila na Instagramu, uz sliku u toplesu. Karabatić je pratiocima poručila da više ne može da gleda loše stvari koje se… »
Zanosna Hrvatica najavila udarac na prvu ženu države uz sliku u toplesu! (foto)

Zanosna Hrvatica najavila udarac na prvu ženu države uz sliku u toplesu! (foto)

Alo 28.09.2019
Hrvatska je dobila još jednog predsedničkog kandidata iz sveta šou biznisa, starletu Avu Karabatić, koja je kandidaturu objavila na Instagramu, uz sliku u toplesu. Karabatić je pratiocima poručila da više ne može da gleda loše stvari koje se… »

Vesti dana »