Povezane vesti
Pupovac:Neka mi sude kad osude ubice Srba
Večernje novosti 28.09.2019
Komemoracija žrtvama u Varivodama i Gošiću u Hrvatskoj. Predsednik SDSS: Niko nije odgovarao za zločine posle "Oluje" OD STALNOG DOPISNIKA: ZAGREB JA sam taj kome treba prvom i poslednjem suditi. Toga sam svestan i neka sude, kako god žele, rekao je… »
Komemoracija ubijenim civilima u selima kod Knina, niko nije kažnjen za zločine
N1 Info 28.09.2019
Srpsko narodno veće održalo je komemoraciju za civile koji su ubijeni u selima Varivode i Gošić kod Knina u avgustu i septembru 1995, nakon operacije Oluja. Za te zločine do danas niko nije kažnjen. Izvor: N1 Milici Berić ubijen je suprug na… »
Pupovac: Neka sude svakome, a meni na prvom mestu
Sputnik 28.09.2019
Predsednik SDSS-a Milorad Pulovac izjavio je danas u Varivodama, povodom zahteva hrvatskih vojnih invalida i podnošenja krivične prijave protiv njega, da nema poseban komentar, dodajući — „neka sude svakome kome misle da treba suditi, a meni na… »
Pupovac:Neka sude svakome, meni na prvom mestu
RTV 28.09.2019
VARIVODE - Predsednik SDSS-a Milorad Pulovac izjavio je danas u Varivodama, povodom zahteva hrvatskih vojnih invalida i podnošenja kaznene prijave protiv njega da nema poseban komentar, dodajući "neka sude svakome kome misle da treba suditi, a meni na… »
Vesti dana »
Snažan zemljotres pogodio Tibet: Poginule su 53 osobe, dok su 62 povređene
Nova pre 19 minutajoš 16 povezanih
Ceca u ponoć stigla u Hram: Na božićnu liturgiju došla skroz kamuflirana sa osobom koja joj je jako važna
Telegraf pre 6 satijoš 10 povezanih
Snežna mećava u Americi odnela najmanje 5 života: Proglašeno vanredno stanje u čak 7 država: Više od 200.000 ljudi ostalo bez struje, otkazano 2.300 letova (foto)
Blic pre 49 minutajoš 5 povezanih
Očekuje nas sunčani Božić: Nestvarne temperature za praznik, uskoro stiže promena
Telegraf pre 3 satajoš 7 povezanih