Povezane vesti
Pupovac:Neka mi sude kad osude ubice Srba
Večernje novosti 28.09.2019
Komemoracija žrtvama u Varivodama i Gošiću u Hrvatskoj. Predsednik SDSS: Niko nije odgovarao za zločine posle "Oluje" OD STALNOG DOPISNIKA: ZAGREB JA sam taj kome treba prvom i poslednjem suditi. Toga sam svestan i neka sude, kako god žele, rekao je u… »
Komemoracija ubijenim civilima u selima kod Knina, niko nije kažnjen za zločine
N1 Info 28.09.2019
Srpsko narodno veće održalo je komemoraciju za civile koji su ubijeni u selima Varivode i Gošić kod Knina u avgustu i septembru 1995, nakon operacije Oluja. Za te zločine do danas niko nije kažnjen. Izvor: N1 Milici Berić ubijen je suprug na njihovom… »
Pupovac: Neka sude svakome, a meni na prvom mestu
Sputnik 28.09.2019
Predsednik SDSS-a Milorad Pulovac izjavio je danas u Varivodama, povodom zahteva hrvatskih vojnih invalida i podnošenja krivične prijave protiv njega, da nema poseban komentar, dodajući — „neka sude svakome kome misle da treba suditi, a meni na prvom… »
Pupovac:Neka sude svakome, meni na prvom mestu
RTV 28.09.2019
VARIVODE - Predsednik SDSS-a Milorad Pulovac izjavio je danas u Varivodama, povodom zahteva hrvatskih vojnih invalida i podnošenja kaznene prijave protiv njega da nema poseban komentar, dodajući "neka sude svakome kome misle da treba suditi, a meni na… »
Vesti dana »

Mediji otkrili kakav ishod posete Vitkofa Rusiji će razbesneti Trampa
Sputnik pre 33 minutajoš 27 povezanih

Aleksandar Vučić posetio Darka Glišića, tvrdi da je bolje
Serbian News Media pre 27 minutajoš 24 povezane

FOTO Otkriveno 40 tona pilećeg mesa zaraženog salmonelom u Kruševcu: Uhapšeni otac i sin
Nova pre 1 satjoš 18 povezanih

Crveno-beli pred 40.000 navijača poljskog velikana: Fudbaleri Zvezde večeras gostuju Lehu u prvom meču 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona
Večernje novosti pre 1 satjoš 23 povezane