Повезане вести
Пуповац:Нека ми суде кад осуде убице Срба
Вечерње новости 28.09.2019
Комеморација жртвама у Вариводама и Гошићу у Хрватској. Председник СДСС: Нико није одговарао за злочине после "Олује" ОД СТАЛНОГ ДОПИСНИКА: ЗАГРЕБ ЈА сам тај коме треба првом и последњем судити. Тога сам свестан и нека суде… »
Комеморација убијеним цивилима у селима код Книна, нико није кажњен за злочине
Н1 Инфо 28.09.2019
Српско народно веће одржало је комеморацију за цивиле који су убијени у селима Вариводе и Гошић код Книна у августу и септембру 1995, након операције Олуја. За те злочине до данас нико није кажњен. Извор: Н1 Милици Берић убијен… »
Пуповац: Нека суде свакоме, а мени на првом месту
Спутник 28.09.2019
Председник СДСС-а Милорад Пуловац изјавио је данас у Вариводама, поводом захтева хрватских војних инвалида и подношења кривичне пријаве против њега, да нема посебан коментар, додајући — „нека суде свакоме коме мисле да треба… »
Пуповац:Нека суде свакоме, мени на првом месту
РТВ 28.09.2019
ВАРИВОДЕ - Председник СДСС-а Милорад Пуловац изјавио је данас у Вариводама, поводом захтева хрватских војних инвалида и подношења казнене пријаве против њега да нема посебан коментар, додајући "нека суде свакоме коме мисле да… »
Вести дана »
Фон дер Лајен и Кошта после састанка с Вучићем: Желимо да видимо демократску Србију у ЕУ
Данас пре 4 сатијош 1 повезана
Снимак упада Американаца на танкер код Венецуеле: Хеликоптер надлетао брод, а онда су се командоси спустили конопцима! (видео)
Курир пре 3 сатајош 1 повезана
Зеленски одбацио алузије да рат користи као изговор да остане на власти
Данас пре 10 сатијош 1 повезана