Повезане вести
Сахрањен Роберт Мугабе
Слободна Европа 28.09.2019
Роберт Мугабе, дугогодишњи контроверзни лидер Зимбабвеа данас је сахрањен у приватној погребној церемонији коју је изабрала његова породица у његовом родном селу. Ковчег је био прекривен националном заставом, носили су га… »
Сахрањен Роберт Мугабе
РТС 28.09.2019
Бивши председник и оснивач Зимбабвеа Роберт Мугабе сахрањен је у родном селу Кутама, чиме је окончан спор породице и владе његовог наследника Емерсона Мнангагве у вези са местом његовог вечног почивалишта. Након мисе, коју је… »
Мугабе сахрањен у свом родном селу
Н1 Инфо 28.09.2019
Роберт Мугабе, дугогодишњи контроверзни лидер Зимбабвеа сахрањен је у приватној погребној церемонији коју је изабрала његова породица у његовом родном селу. Ковчег је био прекривен националном заставом, носили су га војници… »
Вести дана »
Репторси у историји НБА, Рајаковић у трансу: "Зовите ме лудим, али ја сам ово видео ноћас"
Спортске.нет пре 1 сатјош 33 повезане
Трамп незадовољан предлогом Ирана, неизвестан наставак преговора о окончању скукоба
РТС пре 18 минутајош 20 повезаних
У Србију стижу температуре преко 25 степени од овог датума: Ево колико ће дуго трајати и када нас опет очекује киша
Нова пре 1 сатјош 14 повезаних
АМСС: Данас се очекује појачан интензитет саобраћаја и гужве на наплатним рампама
Инсајдер пре 18 минутајош 10 повезаних
УКРАЈИНСКА КРИЗА: Руски напади широм Украјине - погођени енергетски, лучки и стамбени објекти, више повређених
РТВ пре 1 сатјош 12 повезаних