Повезане вести

Због чега је кажњена Српска листа? Симић: Што нас више буду угњетавали и понижавали, то ће одговор у недељу 6. октобра бити…

Због чега је кажњена Српска листа? Симић: Што нас више буду угњетавали и понижавали, то ће одговор у недељу 6. октобра бити…

Вечерње новости 29.09.2019
Остаје нејасно због ког спота је Српска листа кажњена, јер једини предизборни спот који је Српска листа емитовала у досадашњем току кампање очигледно не садржи никакве поруке мржње. Српска листа је у јеку предизборне кампање… »
Српска листа кажњена са 30.000 евра због предизборног спота на којем је Косово Србија

Српска листа кажњена са 30.000 евра због предизборног спота на којем је Косово Србија

Недељник 29.09.2019
Изборни панел за жалбе и представке (ИПЖП) казнио је Српску листу са 30 хиљада евра због спота у којем се Косово сматра делом Србије, јављају приштински медији. ИПЖП је оценио да садржај спота Српске листе – “Кад Србија зове ја… »
Српска листа кажњена са 30.000 евра због спота

Српска листа кажњена са 30.000 евра због спота

Блиц 29.09.2019
Настављају се инциденти током предизборне кампање за ванредне парламентарне изборе на Косову и Метохији. Српска листа кажњена је са 30.000 евра због предизборног спота. Изборни панел за жалбе и представке оцењује да се… »
"Кад Србија зове, ја дајем свој глас": Српска листа кажњена са 30.000 евра због предизборног спота (видео)

"Кад Србија зове, ја дајем свој глас": Српска листа кажњена са 30.000 евра због предизборног спота (видео)

Блиц 28.09.2019
Комисија за жалбе и приговоре косовске Централне изборне комисије (ЦИК) казнила је Српску листу са 30.000 евра због објављивања изборног спота у коме се Косово представља као део Србије, преноси Косово онлајн позивајући се на… »
Због садржаја спота Изборни панел за жалбе казнио Српску листу са 30 хиљада евра

Због садржаја спота Изборни панел за жалбе казнио Српску листу са 30 хиљада евра

Данас 28.09.2019
Изборни панел за жалбе и представке (ИПЖП) казнио је Српску листу са 30 хиљада евра због спота у којем се Косово сматра делом Србије, јављају приштински медији. ИПЖП је оценио да садржај спота Српске листе – „Кад Србија зове ја… »

Вести дана »