Повезане вести
Због чега је кажњена Српска листа? Симић: Што нас више буду угњетавали и понижавали, то ће одговор у недељу 6. октобра бити…
Вечерње новости 29.09.2019
Остаје нејасно због ког спота је Српска листа кажњена, јер једини предизборни спот који је Српска листа емитовала у досадашњем току кампање очигледно не садржи никакве поруке мржње. Српска листа је у јеку предизборне кампање… »
Српска листа кажњена са 30.000 евра због предизборног спота на којем је Косово Србија
Недељник 29.09.2019
Изборни панел за жалбе и представке (ИПЖП) казнио је Српску листу са 30 хиљада евра због спота у којем се Косово сматра делом Србије, јављају приштински медији. ИПЖП је оценио да садржај спота Српске листе – “Кад Србија зове ја… »
Српска листа кажњена са 30.000 евра због спота
Блиц 29.09.2019
Настављају се инциденти током предизборне кампање за ванредне парламентарне изборе на Косову и Метохији. Српска листа кажњена је са 30.000 евра због предизборног спота. Изборни панел за жалбе и представке оцењује да се… »
"Кад Србија зове, ја дајем свој глас": Српска листа кажњена са 30.000 евра због предизборног спота (видео)
Блиц 28.09.2019
Комисија за жалбе и приговоре косовске Централне изборне комисије (ЦИК) казнила је Српску листу са 30.000 евра због објављивања изборног спота у коме се Косово представља као део Србије, преноси Косово онлајн позивајући се на… »
Због садржаја спота Изборни панел за жалбе казнио Српску листу са 30 хиљада евра
Данас 28.09.2019
Изборни панел за жалбе и представке (ИПЖП) казнио је Српску листу са 30 хиљада евра због спота у којем се Косово сматра делом Србије, јављају приштински медији. ИПЖП је оценио да садржај спота Српске листе – „Кад Србија зове ја… »
Вести дана »
Страни радници имају иста права као наши: Непалци се селе из крагујевачког насеља након језивог протеста групе екстремиста, хитно потребан план због ксенофобије
Блиц пре 48 минутајош 1 повезана
Трећи месец америчких санкција НИС-у – Вучић: Разрађујемо више сценарија; Ђедовић Хандановић: Ситуација све сложенија
РТС пре 33 минутајош 1 повезана