Povezane vesti

Zbog čega je kažnjena Srpska lista? Simić: Što nas više budu ugnjetavali i ponižavali, to će odgovor u nedelju 6…

Zbog čega je kažnjena Srpska lista? Simić: Što nas više budu ugnjetavali i ponižavali, to će odgovor u nedelju 6…

Večernje novosti 29.09.2019
Ostaje nejasno zbog kog spota je Srpska lista kažnjena, jer jedini predizborni spot koji je Srpska lista emitovala u dosadašnjem toku kampanje očigledno ne sadrži nikakve poruke mržnje. Srpska lista je u jeku predizborne kampanje za parlamentarne… »
Srpska lista kažnjena sa 30.000 evra zbog predizbornog spota na kojem je Kosovo Srbija

Srpska lista kažnjena sa 30.000 evra zbog predizbornog spota na kojem je Kosovo Srbija

Nedeljnik 29.09.2019
Izborni panel za žalbe i predstavke (IPŽP) kaznio je Srpsku listu sa 30 hiljada evra zbog spota u kojem se Kosovo smatra delom Srbije, javljaju prištinski mediji. IPŽP je ocenio da sadržaj spota Srpske liste – “Kad Srbija zove ja dajem svoj… »
Srpska lista kažnjena sa 30.000 evra zbog spota

Srpska lista kažnjena sa 30.000 evra zbog spota

Blic 29.09.2019
Nastavljaju se incidenti tokom predizborne kampanje za vanredne parlamentarne izbore na Kosovu i Metohiji. Srpska lista kažnjena je sa 30.000 evra zbog predizbornog spota. Izborni panel za žalbe i predstavke ocenjuje da se rečenicom - "Kad Srbija zove… »
"Kad Srbija zove, ja dajem svoj glas": Srpska lista kažnjena sa 30.000 evra zbog predizbornog spota (video)

"Kad Srbija zove, ja dajem svoj glas": Srpska lista kažnjena sa 30.000 evra zbog predizbornog spota (video)

Blic 28.09.2019
Komisija za žalbe i prigovore kosovske Centralne izborne komisije (CIK) kaznila je Srpsku listu sa 30.000 evra zbog objavljivanja izbornog spota u kome se Kosovo predstavlja kao deo Srbije, prenosi Kosovo onlajn pozivajući se na Kohu i KTV. Komisija za… »
Zbog sadržaja spota Izborni panel za žalbe kaznio Srpsku listu sa 30 hiljada evra

Zbog sadržaja spota Izborni panel za žalbe kaznio Srpsku listu sa 30 hiljada evra

Danas 28.09.2019
Izborni panel za žalbe i predstavke (IPŽP) kaznio je Srpsku listu sa 30 hiljada evra zbog spota u kojem se Kosovo smatra delom Srbije, javljaju prištinski mediji. IPŽP je ocenio da sadržaj spota Srpske liste – „Kad Srbija zove ja dajem svoj… »

Vesti dana »