Povezane vesti
Teodosić o Mundobasketu, ovo je mišljenje kapitena!
Sportske.net 29.09.2019
Miloš Teodosić dao svoje mišljenje. Kapiten reprezentacije Srbije koji nije putovao na Mundobasket u Kini, Miloš Teodosić, po prvi put se oglasio nakon završetka tog takmičenja istakavši da nije neuspeh ono što se desilo u Kini. "Mnogo je teže kada se… »
Teodosić prvi put posle mundobasketa: Imao je šta da kaže o petom mestu, Đorđeviću, Srbiji…
Hot sport 29.09.2019
Kao što je poznato, Miloš Teodosić zbog povrede stopala nije mogao da nastupi za selekciju Srbije na nedavnom Mundobasketu u Kini. Dve nedelje nakon završetka Svetskog kupa, kapiten reprezentacije Srbije je u intervjuu ‘Novostima’ dao svoj sud o turniru… »
Teodosić za “novosti”: Žao mi je zbog Saleta
Večernje novosti 29.09.2019
Desile su se te povrede, Gagi Milosavljević i ja nismo ni otišli, Lučić je skoro bez treninga otputovao, Bjelicu je isto mučilo nešto - priča Miloš. SKORO svaka debata o petom mestu košarkaša na Mundobasketu završava se sa zaključkom da je Srbiji… »
"Očigledno je da su naši bili: Sputani!" Miloš Teodosić se prvi put oglasio od Mundobasketa i imao je šta da kaže!
Sportal blic 29.09.2019
Prošlo je skoro dve nedelje od završetka Mundobasketa u Kini, na kome je selekcija Srbije zauzela peto mesto. Po mnogima neuspeh, ali ne i za kapitena Srbije Miloša Teodosića. Za neke je sve sticaj okolnosti, ali činjenica je da smo uprkos tome da su se… »
Vesti dana »
Eskalacija sukoba: Tramp najavljuje uništenje iranskih kapaciteta i napad na Natanz
Naslovi.ai pre 9 minutajoš 64 povezane
"Da li je opet holidej u pitanju, ne znam!" Jovanov o sednici na kojoj će se raspravljati o poverenju Vladi: "Jedini način da se održi bio da se utvrdi kada će blagoizvoleti da budu tu oni koji su je tražili"
Blic pre 59 minutajoš 18 povezanih
"Otac me isterao iz kuće": Glumac pokušao da se otruje zbog Olivere, a muž 4 godine bio s drugom ženom
Mondo pre 8 minutajoš 64 povezane
Afrička kuga svinja: Stanje na terenu, kadrovske promene i dosledno sprovođenje mera
Naslovi.ai pre 4 satijoš 26 povezanih