Povezane vesti
Publika je kao pas, sve oseti
Politika 29.09.2019
Marina Abramović je, ispred Muzeja savremene umetnosti, pred mnogobrojnom publikom, govorila o umetnosti i pričala o svojim uzbudljivim performansima. Kada je 70 ih godina Marina Abramović izvodila svoje performanse u Studentskom kulturnom centru, pred… »
Marina Abramović urlala sa 5.000 ljudi usred Beograda! Na ovo su mnogi dugo čekali! Isplivao snimak! (video)
Kurir 29.09.2019
Poljanom ispred Muzeja savremene umetnosti juče se prolamao glasan urlik u kome je učestvovalo više od 5.000 ljudi. Predvodila ga je slavna multimedijalna umetnica Marina Abramović. Umetnica je održala javno predavanje, a hiljade ljudi okupljenih na… »
Ovo je najveći događaj u mom životu: Marina Abramović nastupila pred 5.000 ljudi na Ušću
Blic 29.09.2019
U sklopu izložbe "Čistač", Marina Abramović je sinoć na javnom predavanju u parku ispred Muzeja savremene umetnosti u Beogradu okupila više od 5.000 ljudi sa kojima je podelila detalje iz svog života, stvaralaštva i umetnosti performansa. - Nikad… »
Marina Abramović ispred msu: Balkan je u meni i u mojim radovima
Večernje novosti 29.09.2019
Stotine ljudi na javnom predavanju kod Muzeja savremene umetnosti: Performans nije gluma. Nož je nož, krv je krv. NAJVEĆI dogaćaj mog života je ovo što smo podelili. Hvala. Volim vas! Nikada ovo neću zaboraviti! Ovim je rečima u subotu veče posle… »
Vudstok Marine Abramović ispred Muzeja savremene umetnosti
Danas 28.09.2019
Nešto najgore što može da se desi umetniku je da njegova dela završe u udžbenicima, a onda đaci „mućkaju“ glavu tražeći odgovor na pitanje šta je umetnik hteo da kaže svojim delom. Marina Abramović je mnogima „prekratila muke“ i… »
Vesti dana »
"Nije bilo lako, ovo je šok za mene": Ministar zdravlja Hrvatske pušten iz zatvora nakon što je uhapšen zbog mita: Evo šta je rekao po izlasku
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Odbačene optužbe protiv Trampa za pokušaj promene ishoda izbora 2020. godine
Danas pre 7 satijoš 1 povezana
Moderna artiljerija: Kadeti osposobljavani za artiljerijsku vatru na samohodnim haubicama
Blic pre 1 satjoš 1 povezana