Povezane vesti

Zola nije otac miljaninog deteta?! Tražio da se obave analize jer mu je bila neverna! Sumnja ga pojede pa traži dokaz!

Zola nije otac miljaninog deteta?! Tražio da se obave analize jer mu je bila neverna! Sumnja ga pojede pa traži dokaz!

Kurir 29.09.2019
Miljanu Kulić danas je na Rajskom ostrvu posetio Lazar Čolić Zola, pa su zajedno sačekali rezultate analize krvi ne bi li se uverili da je temperamentna Nišlijka u drugom stanju. Pošto su saznali da će uskoro postati roditelji, uprkos velikom… »
Pala vrela akcija u Kazanovinoj kući! Miljana i Zola nisu mogli da odole a da se ne zavuku ispod pokrivača: Sve je pucalo od…

Pala vrela akcija u Kazanovinoj kući! Miljana i Zola nisu mogli da odole a da se ne zavuku ispod pokrivača: Sve je pucalo od…

Kurir 29.09.2019
Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola pre nego što su se rastali prepustili su se strastimja i prodrmali jorgan, srećni što su "prepeglali" određene nesuglasice. Par se, inače, sastao u Kazanovinoj kući na Rajskom ostrvu "Zadruge 3" te zvanično… »
Pila je i lekove za smirenje ne znajući da je trudna! Miljana navalila na Zolu s vrata, sve mu je sasula u lice: A tek da…

Pila je i lekove za smirenje ne znajući da je trudna! Miljana navalila na Zolu s vrata, sve mu je sasula u lice: A tek da…

Kurir 29.09.2019
Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola sastali su se na Rajskom ostrvu "Zadruge 3" kako bi porazgovarali o trudnoći sa kojom su neplanirano suočeni. Miljana je iz straha da će ponovo malo vremena ostati zajedno, kao što je bilo za njen rođendan, odmah… »
Zola stigao u šimanovce pa priznao: Planirali smo bebu, ali ne tada! Lazara Miljanina porodica ne prihvata, ali on je rešio…

Zola stigao u šimanovce pa priznao: Planirali smo bebu, ali ne tada! Lazara Miljanina porodica ne prihvata, ali on je rešio…

Kurir 29.09.2019
Lazar Čolić Zola pojavio se u Šimanovcima radi gostovanja u jednoj emisiji, a povod je naravno trudnoća Miljane Kulić. "Još sam u šoku, nadam se da će se sve srediti. U tom tenutku kad se to dogodilo to nije bila njena žellja, a možda ni moja… »
"Nema ko šta da se meša": Zola se pojavio u Šimanovcima i otkrio šta misli o Miljaninoj trudnoći

"Nema ko šta da se meša": Zola se pojavio u Šimanovcima i otkrio šta misli o Miljaninoj trudnoći

Blic 29.09.2019
Povodom trudnoće zadrugarke Miljane Kulić u Šimanovcima se pojavio njen parter Lazar Čolić Zola, koji je takođe bio učesnik "Zadruge". Naime, Lazar je pomalo zbunjen i uzbuđen u emisiji ispričao kako se oseća povodom Miljanine trudnoće. - Još… »
Siniša Kulić ne veruje da je njegova ćerka Miljana ponovo trudna!

Siniša Kulić ne veruje da je njegova ćerka Miljana ponovo trudna!

Svet plus 29.09.2019
Juče je odjeknula vest da je Miljana Kulić u blagoslovenom stanju. Naime, ona je uradila test za trudnoću i potvrdila svoja nagađanja - da je u drugom stanju, te da će se ponovo ostvariti u ulozi majke i sinu Željku podariti brata ili sestru… »
"Pričao mi je da me voli": Miljana Kulić nakon saznanja da je trudna otkrila strahove i sve o odnosu sa Zolom

"Pričao mi je da me voli": Miljana Kulić nakon saznanja da je trudna otkrila strahove i sve o odnosu sa Zolom

Blic 29.09.2019
Miljana Kulić sinoć je u programu uživo uradila test koji je pokazao da je opet trudna. Rijaliti učesnica odmah je obavestila sve ukućane, ali njena majka Marija nije bila preterano srećna zbog te činjenice. Kako je Zola reagovao kada je čuo da je… »
"Nema šanse, šalite: Se?!" Siniša ne može da poveruje da je Miljana trudna, poručio da mu nije dobro

"Nema šanse, šalite: Se?!" Siniša ne može da poveruje da je Miljana trudna, poručio da mu nije dobro

Blic 28.09.2019
Siniša Kulić, baš kao i Marija, u šoku je dočekao informaciju da je njegova naslednica Miljana ponovo u blagoslovenom stanju. - Prehlađen sam mnogo, imam temperaturu, jedva pričam - rekla je Siniša za "Pink.rs", međutim, kada je čuo da je… »

Vesti dana »