Повезане вести

Зола није отац миљаниног детета?! Тражио да се обаве анализе јер му је била неверна! Сумња га поједе па тражи доказ!

Зола није отац миљаниног детета?! Тражио да се обаве анализе јер му је била неверна! Сумња га поједе па тражи доказ!

Курир 29.09.2019
Миљану Кулић данас је на Рајском острву посетио Лазар Чолић Зола, па су заједно сачекали резултате анализе крви не би ли се уверили да је темпераментна Нишлијка у другом стању. Пошто су сазнали да ће ускоро постати родитељи… »
Пала врела акција у Казановиној кући! Миљана и Зола нису могли да одоле а да се не завуку испод покривача: Све је пуцало од…

Пала врела акција у Казановиној кући! Миљана и Зола нису могли да одоле а да се не завуку испод покривача: Све је пуцало од…

Курир 29.09.2019
Миљана Кулић и Лазар Чолић Зола пре него што су се растали препустили су се страстимја и продрмали јорган, срећни што су "препеглали" одређене несугласице. Пар се, иначе, састао у Казановиној кући на Рајском острву "Задруге 3"… »
Пила је и лекове за смирење не знајући да је трудна! Миљана навалила на Золу с врата, све му је сасула у лице: А тек да…

Пила је и лекове за смирење не знајући да је трудна! Миљана навалила на Золу с врата, све му је сасула у лице: А тек да…

Курир 29.09.2019
Миљана Кулић и Лазар Чолић Зола састали су се на Рајском острву "Задруге 3" како би поразговарали о трудноћи са којом су непланирано суочени. Миљана је из страха да ће поново мало времена остати заједно, као што је било за њен… »
"Нема ко шта да се меша": Зола се појавио у Шимановцима и открио шта мисли о Миљаниној трудноћи

"Нема ко шта да се меша": Зола се појавио у Шимановцима и открио шта мисли о Миљаниној трудноћи

Блиц 29.09.2019
Поводом трудноће задругарке Миљане Кулић у Шимановцима се појавио њен партер Лазар Чолић Зола, који је такође био учесник "Задруге". Наиме, Лазар је помало збуњен и узбуђен у емисији испричао како се осећа поводом Миљанине… »
Зола стигао у шимановце па признао: Планирали смо бебу, али не тада! Лазара Миљанина породица не прихвата, али он је решио…

Зола стигао у шимановце па признао: Планирали смо бебу, али не тада! Лазара Миљанина породица не прихвата, али он је решио…

Курир 29.09.2019
Лазар Чолић Зола појавио се у Шимановцима ради гостовања у једној емисији, а повод је наравно трудноћа Миљане Кулић. "Још сам у шоку, надам се да ће се све средити. У том тенутку кад се то догодило то није била њена желља, а… »
"Причао ми је да ме воли": Миљана Кулић након сазнања да је трудна открила страхове и све о односу са Золом

"Причао ми је да ме воли": Миљана Кулић након сазнања да је трудна открила страхове и све о односу са Золом

Блиц 29.09.2019
Миљана Кулић синоћ је у програму уживо урадила тест који је показао да је опет трудна. Ријалити учесница одмах је обавестила све укућане, али њена мајка Марија није била претерано срећна због те чињенице. Како је Зола реаговао… »
"Нема шансе, шалите: Се?!" Синиша не може да поверује да је Миљана трудна, поручио да му није добро

"Нема шансе, шалите: Се?!" Синиша не може да поверује да је Миљана трудна, поручио да му није добро

Блиц 28.09.2019
Синиша Кулић, баш као и Марија, у шоку је дочекао информацију да је његова наследница Миљана поново у благословеном стању. - Прехлађен сам много, имам температуру, једва причам - рекла је Синиша за "Пинк.рс", међутим, када је… »

Вести дана »