Повезане вести

Урош Ковачевић МВП Европског првенства

Спортски журнал 29.09.2019
Прмач репрезентације Србије у финалу против Словеније остварио је 20 поена. Србија је у финалу 31. шампионата Старог континента победила Словенију 3:1, а примач Плаве чете Урош Ковачевић проглашен је за најбољег играча (МВП)… »
Јововић: Угледали смо се на девојке; Подрашчанин: Заслужено

Јововић: Угледали смо се на девојке; Подрашчанин: Заслужено

Дневник 29.09.2019
ПАРИЗ: Средњи блокер одбојкаше репрезентације Србије Марко Подрашчанин рекао је да се тим потајно надао да може да дође до златне медаље. "Од прве утакмице на ЕП веровали смо у себе и знали смо да ако будемо играли добро из… »
Многи су изненађени, а Боба Ковач је ЗНАО шта следи!?

Многи су изненађени, а Боба Ковач је ЗНАО шта следи!?

Спортске.нет 29.09.2019
Селектор одбојкашке репрезентације Србије Слободан Ковач рекао је вечерас, након освојене титуле првака Европе, да није он направио чудо, већ да је само организовао врхунске играче да покажу шта знају. Одбојкашка репрезентација… »
Атанасијевић: Одиграли смо као екипа, то је нам је Боба усадио

Атанасијевић: Одиграли смо као екипа, то је нам је Боба усадио

Србија је у финалу Европског првенства у Паризу победила Словенију 3:1. Одбојкашки репрезентативац Србије Александар Атанасијевић рекао је вечерас да је његова екипа заслужено освојила титулу првака Европе и истакао да им је… »
Ковач: Био је врућ кромпир, али веровао сам у екипу

Ковач: Био је врућ кромпир, али веровао сам у екипу

Дневник 29.09.2019
ПАРИЗ: Селектор одбојкшке репрезентације Слободан Ковач, после освајнаје европског злата, рекао је да је веровао у овај тим и да он лично није направио никакво чудо. "Када ме је супруга питала када ћемо на одмор када се вратим са… »
Даме и господо, МВП Европског првенства има реч!

Даме и господо, МВП Европског првенства има реч!

Спортске.нет 29.09.2019
Његови први утисци после тријумфа у финалу. Одбојкашки репрезентативац Србије Урош Ковачевић проглашен је данас за најбољег играча Европског првенства. "Било је фанстастично, поносан сам на саиграче и на своју земљу. Ово је… »
Ковачевић: Нико није очекивао, али ми смо веровали

Ковачевић: Нико није очекивао, али ми смо веровали

Србија је у финалу ЕП победила Словенију 3:1, након што је изгубила први сет. Одбојкаш Србије и најкориснији играч Европског првенства Урош Ковачевић, после освајања златне медаље, рекао је да у овај успех нико није веровао… »
Ковач: Нисам направио чудо, само сам организовао играче

Ковач: Нисам направио чудо, само сам организовао играче

Вести онлине 29.09.2019
И селектор одбојкаша Србије био је пресрећан после невероватног успеха и победе у финалу против Словеније. Како је навео селектор златних одбојкаша Слободан Ковач, кад је преузео ову функцију узео је врућ кромпир, али је на крају… »

Дневник 29.09.2019
ПАРИЗ: Одбојкашки репрезентативац Србије Урош Ковачевић проглашен је вечерас за најкориснијег играча (МВП) Европског првенства. Примач српског тима финални меч завршио је са 20 поена, а био је један од најазаслужнијих за… »
Ковачевић МВП: Нико није очекивао, али ми смо веровали

Ковачевић МВП: Нико није очекивао, али ми смо веровали

Н1 Инфо 29.09.2019
Српски одбојкаш Урош Ковачевић проглашен је за најкориснијег играча (МВП) Европског првенства. Србија је у великом финалу савладала Словенију са 3:1. Један од најзаслужнијих за победу 'плаве чете' био је Урош Ковачевић, који је… »
ЕП: ‘Плава чета’ засенила ‘град светлости’, прегазила Словенију и покорила Европу!

ЕП: ‘Плава чета’ засенила ‘град светлости’, прегазила Словенију и покорила Европу!

Хот спорт 29.09.2019
У финалу Европског првенства у париском ‘Берсију’ Србија је до ногу потукла Словенију 3:1 (19:25, 25:16, 25:18 и 25:19) за треће историјско злато. Чувај се свете, плаве чете! Србија је првак Европе. Чета Слободана Бобе Ковача до… »
Ковачевић: Поносан сам на Србију и моје саиграче!

Ковачевић: Поносан сам на Србију и моје саиграче!

Вести онлине 29.09.2019
Одбојкаши Србије победили су селекцију Словеније 3:1 у финалу Европског првенства које се играло у Паризу. Србија је успела да оствари невероватан успех и попне се на кров Европе. Један од најзаслужнијих био је Урош Ковачевић. –… »
Преокрет Србије, још сет до титуле, а зашто сви причају о Ковачевом тајм-ауту?

Преокрет Србије, још сет до титуле, а зашто сви причају о Ковачевом тајм-ауту?

Спортске.нет 29.09.2019
Лоше је почело, али како се утакмица одвија, репрезентација Србије све боље изгледа на терену. У париском ''Берсију'' у току је финале Европског првентва за одбојкаше, где после три сета репрезентација Србије води против… »
Кад Ковач побесни: Бизарна сцена на финалу ЕП, селекторова хит реакција, жртва - тонац /видео/

Кад Ковач побесни: Бизарна сцена на финалу ЕП, селекторова хит реакција, жртва - тонац /видео/

Спортал блиц 29.09.2019
Када је у питању утакмица важности какву носи финале Европског првенства, напетост је велика, како на терену, тако и на клупи. То је доказао и Слободан Ковач, селектор одбојкашке репрезентације Србије. Словенија је у борби за… »
Кад у Боби ‘ђаво повилени’: Море, бежи бре у пи**у материну више! (видео)

Кад у Боби ‘ђаво повилени’: Море, бежи бре у пи**у материну више! (видео)

Хот спорт 29.09.2019
У париском ‘Берсију’ у току је финале одбојкашког првенства Европе, Србија и Словенија се боре за злато, а тренутан резултат је 1:1 у сетовима. ‘Плава чета’ је одиграла феноменалан други сет, прегазила је Словенију, али ни то… »
Каква подршка: Словенци у финалу ЕП имају неочекиваног навијача, а ако им он не помогне... /фото/

Каква подршка: Словенци у финалу ЕП имају неочекиваног навијача, а ако им он не помогне... /фото/

Спортал блиц 29.09.2019
У париској дворани "Берси", снаге одмеравају Србија и Словенија у финалу Европског првенства, а попут полуфиналног меча, одбојкаши Србије нису добро започели меч. Словенија је освојила први сет, а можда знамо и разлог за то… »

Вести дана »