Povezane vesti
Uroš Kovačević MVP Evropskog prvenstva
Sportski žurnal 29.09.2019
Prmač reprezentacije Srbije u finalu protiv Slovenije ostvario je 20 poena. Srbija je u finalu 31. šampionata Starog kontinenta pobedila Sloveniju 3:1, a primač Plave čete Uroš Kovačević proglašen je za najboljeg igrača (MVP) Evropskog prvenstva… »
Mnogi su iznenađeni, a Boba Kovač je ZNAO šta sledi!?
Sportske.net 29.09.2019
Selektor odbojkaške reprezentacije Srbije Slobodan Kovač rekao je večeras, nakon osvojene titule prvaka Evrope, da nije on napravio čudo, već da je samo organizovao vrhunske igrače da pokažu šta znaju. Odbojkaška reprezentacija Srbije osvojila je… »
Jovović: Ugledali smo se na devojke; Podraščanin: Zasluženo
Dnevnik 29.09.2019
PARIZ: Srednji bloker odbojkaše reprezentacije Srbije Marko Podraščanin rekao je da se tim potajno nadao da može da dođe do zlatne medalje. "Od prve utakmice na EP verovali smo u sebe i znali smo da ako budemo igrali dobro iz utakmice u u utakmicu da… »
Atanasijević: Odigrali smo kao ekipa, to je nam je Boba usadio
Srbija je u finalu Evropskog prvenstva u Parizu pobedila Sloveniju 3:1. Odbojkaški reprezentativac Srbije Aleksandar Atanasijević rekao je večeras da je njegova ekipa zasluženo osvojila titulu prvaka Evrope i istakao da im je selektor Slobodan Kovač… »
Dame i gospodo, MVP Evropskog prvenstva ima reč!
Sportske.net 29.09.2019
Njegovi prvi utisci posle trijumfa u finalu. Odbojkaški reprezentativac Srbije Uroš Kovačević proglašen je danas za najboljeg igrača Evropskog prvenstva. "Bilo je fanstastično, ponosan sam na saigrače i na svoju zemlju. Ovo je neverovatno iskustvo… »
Kovač: Bio je vruć krompir, ali verovao sam u ekipu
Dnevnik 29.09.2019
PARIZ: Selektor odbojkške reprezentacije Slobodan Kovač, posle osvajnaje evropskog zlata, rekao je da je verovao u ovaj tim i da on lično nije napravio nikakvo čudo. "Kada me je supruga pitala kada ćemo na odmor kada se vratim sa EP, rekao sam da ne… »
Kovačević: Niko nije očekivao, ali mi smo verovali
Srbija je u finalu EP pobedila Sloveniju 3:1, nakon što je izgubila prvi set. Odbojkaš Srbije i najkorisniji igrač Evropskog prvenstva Uroš Kovačević, posle osvajanja zlatne medalje, rekao je da u ovaj uspeh niko nije verovao osim samih igrača i… »
Uroš Kovačević MVP Evropskog prvenstva
Dnevnik 29.09.2019
PARIZ: Odbojkaški reprezentativac Srbije Uroš Kovačević proglašen je večeras za najkorisnijeg igrača (MVP) Evropskog prvenstva. Primač srpskog tima finalni meč završio je sa 20 poena, a bio je jedan od najazaslužnijih za osvajanje zlata na EP… »
Kovač: Nisam napravio čudo, samo sam organizovao igrače
Vesti online 29.09.2019
I selektor odbojkaša Srbije bio je presrećan posle neverovatnog uspeha i pobede u finalu protiv Slovenije. Kako je naveo selektor zlatnih odbojkaša Slobodan Kovač, kad je preuzeo ovu funkciju uzeo je vruć krompir, ali je na kraju uspeh zasluženo… »
Kovačević MVP: Niko nije očekivao, ali mi smo verovali
N1 Info 29.09.2019
Srpski odbojkaš Uroš Kovačević proglašen je za najkorisnijeg igrača (MVP) Evropskog prvenstva. Srbija je u velikom finalu savladala Sloveniju sa 3:1. Jedan od najzaslužnijih za pobedu 'plave čete' bio je Uroš Kovačević, koji je proglašen za… »
Preokret Srbije, još set do titule, a zašto svi pričaju o Kovačevom tajm-autu?
Sportske.net 29.09.2019
Loše je počelo, ali kako se utakmica odvija, reprezentacija Srbije sve bolje izgleda na terenu. U pariskom ''Bersiju'' u toku je finale Evropskog prventva za odbojkaše, gde posle tri seta reprezentacija Srbije vodi protiv Slovenije sa 2:1 (19:25… »
Kovačević: Ponosan sam na Srbiju i moje saigrače!
Vesti online 29.09.2019
Odbojkaši Srbije pobedili su selekciju Slovenije 3:1 u finalu Evropskog prvenstva koje se igralo u Parizu. Srbija je uspela da ostvari neverovatan uspeh i popne se na krov Evrope. Jedan od najzaslužnijih bio je Uroš Kovačević. – Bilo je… »
EP: ‘Plava četa’ zasenila ‘grad svetlosti’, pregazila Sloveniju i pokorila Evropu!
Hot sport 29.09.2019
U finalu Evropskog prvenstva u pariskom ‘Bersiju’ Srbija je do nogu potukla Sloveniju 3:1 (19:25, 25:16, 25:18 i 25:19) za treće istorijsko zlato. Čuvaj se svete, plave čete! Srbija je prvak Evrope. Četa Slobodana Bobe Kovača do nogu je potukla… »
Kad Kovač pobesni: Bizarna scena na finalu EP, selektorova hit reakcija, žrtva - tonac /video/
Sportal blic 29.09.2019
Kada je u pitanju utakmica važnosti kakvu nosi finale Evropskog prvenstva, napetost je velika, kako na terenu, tako i na klupi. To je dokazao i Slobodan Kovač, selektor odbojkaške reprezentacije Srbije. Slovenija je u borbi za najbolju ekipu starog… »
Kad u Bobi ‘đavo povileni’: More, beži bre u pi**u materinu više! (video)
Hot sport 29.09.2019
U pariskom ‘Bersiju’ u toku je finale odbojkaškog prvenstva Evrope, Srbija i Slovenija se bore za zlato, a trenutan rezultat je 1:1 u setovima. ‘Plava četa’ je odigrala fenomenalan drugi set, pregazila je Sloveniju, ali ni to nije umirilo… »
Kakva podrška: Slovenci u finalu EP imaju neočekivanog navijača, a ako im on ne pomogne... /foto/
Sportal blic 29.09.2019
U pariskoj dvorani "Bersi", snage odmeravaju Srbija i Slovenija u finalu Evropskog prvenstva, a poput polufinalnog meča, odbojkaši Srbije nisu dobro započeli meč. Slovenija je osvojila prvi set, a možda znamo i razlog za to. Slovenci su osvojili prvi… »
Vesti dana »
Počela šetnja studenata od Beograda do Novog Sada, ministar Dačić: Mup će u potpunosti obezbeđivati trasu
Kurir pre 13 minutajoš 36 povezanih
BLOG UŽIVO Beogradski studenti se ogrnuli srpskom zastavom i krenuli peške za Novi Sad: Okupljanje i ispred VJT
Nova pre 13 minutajoš 21 povezana
Sudar putničkog aviona i vojnog helikoptera blizu aerodroma u Vašingtonu - najmanje 19 poginulih, traga se za više od 40 putnika
RTS pre 13 minutajoš 49 povezanih
Đajić odbacio Vučićeve optužbe da je hapšen i da je prevarant: Tom čoveku se ne može verovati
N1 Info pre 2 satajoš 4 povezane
Ostaju iza rešetaka: Određen pritvor osumnjičenima za napad na studente u Novom Sadu
Blic pre 56 minutajoš 18 povezanih