Povezane vesti
Tramp traži susret sa 'uzbunjivačem'
Slobodna Evropa 30.09.2019
Predsednik SAD Donald Tramp u seriji ljutitih tvitova napisao da, kao i svaki američki državljanin, zaslužuje da se suoči sa onim ko ga optužuje, pogotovo, kako je naveo, zato što je uzbunjivač predstavio savršen razgovor sa inostranim liderom na… »
Tramp: Moj opoziv bi mogao da dovede do građanskog rata u SAD
N1 Info 30.09.2019
Američki predsednik Donald Tramp upozorio je na Tviteru da bi njegov opoziv mogao da izazove drugi građanski rat u SAD, citirajući izjavu evangelističkog pastora Roberta Džefrisa, koji je tu ocenu izneo za Fox news. Džefris je dodao da bi zemlja… »
Tramp grmi na Tviteru: Ako me smenite, Amerika ide u građanski rat!
Sputnik 30.09.2019
Američki predsednik Donald Tramp upozorio je na Tviteru da bi njegov opoziv mogao da izazove drugi građanski rat u SAD, citirajući izjavu evangelističkog pastora Roberta Džefrisa, koji je tu ocenu izneo u intervjuu za „Foks njuz“. Džefris je… »
Trampovo upozorenje na Tviteru: Moj opoziv bi mogao da izazove drugi građanski rat u SAD, tražim susret sa uzbunjivačem…
Kurir 30.09.2019
Američki predsednik Donald Tramp upozorio je na Tviteru da bi njegov opoziv mogao da izazove drugi građanski rat u SAD, citirajući izjavu evangelističkog pastora Roberta Džefrisa, koji je tu ocenu izneo u intervjuu za Foks njuz. Džefris je dodao da… »
Tramp želi da upozna uzbunjivača: "Moj opoziv mogao bi da izazove drugi građanski rat"
Telegraf 30.09.2019
Posle dojave anonimnog uzbunjivača iz obaveštajnih krugova, demokrate u Predstavničkom domu Kongresa pokrenule su proceduru opoziva. Američki predsednik Donald Tramp upozorio je na Tviteru da bi njegov opoziv mogao da izazove drugi građanski rat u… »
Tramp pominje građanski rat, traži susret sa uzbunjivačem
RTV 30.09.2019
VAŠINGTON - Američki predsednik Donald Tramp upozorio je na Tviteru da bi njegov opoziv mogao da izazove drugi građanski rat u SAD, citirajući izjavu evangelističkog pastora Roberta Džefrisa, koji je tu ocenu izneo u intervjuu za Foks njuz. Džefris… »
Vesti dana »

Drama u Majamiju! Grigor Dimitrov se plasirao u polufinale, a onda se desilo nešto što je uplašilo ceo teniski svet (video)
Večernje novosti pre 49 minutajoš 18 povezanih

Vremenska prognoza za 27. mart: Nastavak pljuskova uz pad temperature
Mondo pre 50 minutajoš 17 povezanih

Tristan blistao i doneo pobedu, Bogdan i Vasa imali veče za zaborav: Ovo je učinak Srba u NBA ligi
Mondo pre 2 satajoš 18 povezanih

„Ja sam čuo da su nas pustili“: Nedović se posle pobede nad Virtusom osvrnuo na spekulacije o meču u Pireju
Danas pre 10 satijoš 4 povezane

Košarkaši LA Klipersa pobedili Njujork, Bogdanović ubacio četiri poena
Politika pre 25 minutajoš 15 povezanih