Povezane vesti
Porodica karićeve bivše imala je brdo para: Jelenin deda radio je u Parizu, imali su dosta zemlje, a onda se sve srušilo! Evo…
Kurir 30.09.2019
Jelena Pešić progovorila je o svom privatnom životu i iznela detalje koji mnogi nisu znali. Ona je odlučila da se poveri Ivani Šopić, koja je pomno pratila svaku Jeleninu reč. "Naša slava kad je, tu se peva, pije... Moji su imali mnogo para, deda je… »
Tara Simov zarađuje 8.000 € mesečno: Opasna zadrugarka napolju radi ove poslove, nije ušla u rijaliti zbog para! (video)
Kurir 30.09.2019
Tara Simov pričala je Nikoli Orozoviću kako zarađuje napolju, pa je objasnila dajoj novac nije bio motiv da uđe u rijaliti. Ona je pričala o svom poslu, pa i koliko novca dobija mesečno. "Ja sam ovde došla da isteram pravdu za Anđelu Vešticu, baš me… »
Vesti dana »
SRCE: Oslobađanje Veselina Milića je legalizacija policijskog saučesništva u zločinima
Beta pre 1 satjoš 52 povezane
SRCE: Odluka o izbacivanju Strele doneta zbog sukoba interesnih klanova u vrhu režima
Beta pre 5 satijoš 28 povezanih
Kritike opozicije u Skupštini: Razoružava se Srbija, a naoružavaju kriminalci, Zakon roditelj-negovatelj lažan
N1 Info pre 1 satjoš 75 povezanih
Kraj za Srpkinju u Londonu: Krunić i Danilina izgubile u osmini finala Vimbldona
Kurir pre 54 minutajoš 40 povezanih
Tramp: Okončanje rata bliže nego što ljudi misle; Kijev: Dronovi prešli 2.500 kilometara, pogodili rafineriju u Omsku
RTS pre 1 satjoš 56 povezanih