Povezane vesti

Šta je Makron rekao Dačiću, a šta Dačić Brižit: Važna najava u vezi sa Kosovom i Metohijom

Šta je Makron rekao Dačiću, a šta Dačić Brižit: Važna najava u vezi sa Kosovom i Metohijom

Telegraf 01.10.2019
Dačić je rekao da se sa Makronom sastao na marginama 74. Generalne skupštine UN u Njujorku. Šef srpske diplomatije Ivica Dačić izjavio je da mu je francuski predsednik Emanuel Makron rekao da će se posle izbora na KiM aktivno uključiti u dijalog… »
Šta je Makron rekao u Njujorku: Francuz se aktivno uključuje u dijalog o Kosovu, prvi potez odmah nakon izbora

Šta je Makron rekao u Njujorku: Francuz se aktivno uključuje u dijalog o Kosovu, prvi potez odmah nakon izbora

Blic 01.10.2019
Francuski predsednik Emanuel Makron će se lično odmah nakon kosovskih izbora uključiti aktivno u rešavanje kosovskog pitanja, a on je to tokom susreta u Njujorku poručio i srpskom šefu diplomatije Ivici Dačiću. Dačić i Makron nakratko su se… »
Kosovo, najskuplja srpska reč sve više obuzima Evropu: Prilikom Dačićevog susreta sa Makronom važna najava o KiM!

Kosovo, najskuplja srpska reč sve više obuzima Evropu: Prilikom Dačićevog susreta sa Makronom važna najava o KiM!

Pravda 01.10.2019
“Makron mi je sam rekao da prenesem predsedniku Aleksandru Vučiću da će uraditi sve što mu je obećao tokom posete Beogradu, da samo čeka da se završe kosovski izbori i da će se onda aktivno uključiti u dijalog Beograda i Prištine.” - kaže… »
"Posle izbora na Kosovu i Metohiji Makron aktivno u dijalogu Beograda i Prištine"

"Posle izbora na Kosovu i Metohiji Makron aktivno u dijalogu Beograda i Prištine"

RTV 01.10.2019
BEOGRAD - Šef srpske diplomatije Ivica Dačić izjavio je da mu je francuski predsednik Emanuel Makron rekao da će se posle izbora na Kosovu i Metohiji aktivno uključiti u dijalog Beograda i Prištine. Dačić je za "Blic" rekao da se sa Makronom… »
Šta je Makron rekao Dačiću, a šta Dačić Brižit

Šta je Makron rekao Dačiću, a šta Dačić Brižit

N1 Info 01.10.2019
Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je da mu je predsednik Francuske Emanuel Makron rekao u Njujorku da će se aktivno uključiti u dijalog Beograda i Prištine čim se završe parlamentarni izbori na Kosovu. "Makron mi je sam rekao da… »

Vesti dana »