Повезане вести
Едита се први пут огласила после експлозије на Бежанијској коси! Певачица проговорила о бомби баченој на студио ФМ Плаи и дугу…
Курир 01.10.2019
Едита Арадиновић ускоро би могла да буде позвана у полицију на саслушање поводом инцидента који се догодио у суботу, 28. септембра, на Бежанијској коси, када је бачена бомба на студио продуцентске куће ФМ Плаи. Милош Рогановић и… »
Едити помогла црногорска мафија?! За њу ће ђетићи све да ураде!?! Док је полиција сумњичи за бачену бомбу на студио ФМ Плаи…
Курир 01.10.2019
Након што су власници продуцентске куће "ФМ плеј", на коју је пре три дана бачена ручна бомба, Филип Милетић и Милош Рогановић дали исказ у полицији да сумњају да само једна певачица, Едита Арадиновић, има мотив да их нападне… »
Фрка на естради: Приводе Едиту Арадиновић? "Сумњиче ме сви осим полиције!"
Мондо 01.10.2019
Певачица и бивша чланица групе Министарке наводно главноосумњичена за напад на студио "ФМ Плеј", са чијим је власницима већ дуже време у сукобу. Шта она каже овим поводом? Певачица и бивша чланица групе Министарке наводно… »
Напад бомбом који је уздрмао јавност: Филип и Милош изнели нове детаље, а ево шта Едита каже након сазнања да ће бити…
Блиц 01.10.2019
Певачица Едита Арадиновић биће саслушана поводом бачене бомбе на студио, јер су њени бивши сарадници инспекторима рекли да једино с њом немају добар однос. На музички студио хитмејкера Филипа Милетића и Милоша Рогановића… »
Вести дана »
Током вечери без задржавања на наплатним станицама ауто-путева: Ево какво је стање на граничним прелазима
Курир пре 4 сатијош 1 повезана
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана
Зеленски објавио списак! Неко од њих ће заменити другог човека Украјине: "Можда бих могао и да живим без њега"
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Чучковић: Нови савски мост биће 3 пута већи од старог, "кртице" за копање метроа стижу ускоро