Povezane vesti
Karapandža za RSE: Pokušavaju da me diskredituju zbog Siniše Malog
Slobodna Evropa 01.10.2019
Raša Karapandža, profesor finansija na EBS Business School u Visbadenu u Nemačkoj, koji je u svom autorskom tekstu pre skoro tri godine analizirao doktorsku disertaciju Siniše Malog i okvalifikovao je kao „jedan je od najgorih plagijata sa kojim je… »
Karapandža: Pokušavaju da me diskredituju zbog Siniše Malog
Danas 01.10.2019
“To je očigledno deo kampanje kojom pokušavaju da me diskredituju. Ja jesam suvlasnik te firme, ali nemam nikakvu izvršnu ulogu u njoj, niti sam je ikada imao”, kaže za Radio Slobodna Evropa (RSE) Raša Karapandža, profesor finansija na EBS… »
Osporio doktorat Siniše Malog zato što je ostao bez velike zarade?
Večernje novosti 01.10.2019
Stopiranje štetnog ugovora Raše Karapandže mogući razlog za njegovu kampanju koju vodi protiv ministra finansija. Mali se protivio kupovini njegovog bankarskog softvera, jer je bio loš. PROFESOR Raša Karapandža zaveden je u Agenciji za privredne… »
Vesti dana »
Američki ministar odbrane uoči sastanka sa Netanjahuom: Pentagon spremna da razmotri sve opcije za Pojas Gaze
Blic pre 21 minutajoš 35 povezanih
Blokade i protesti širom Srbije, Senat UB formirao dve ekspertske grupe
RTS pre 21 minutajoš 28 povezanih
VIDEO Jokić je obesmislio američku ligu: U NBA ne veruju da gledaju jedinog ikad koji ovo može
Nova pre 4 satijoš 24 povezane
Podnet optužni predlog protiv osumnjičenih za napad na studente Fakulteta dramskih umetnosti u Beogradu
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 16 povezanih