Povezane vesti
Dodik poručio: Stranci da odu iz pravosuđa BiH
Večernje novosti 01.10.2019
Predsedavajući predsedništva BiH, o procesu formiranja Saveta ministara. Gotovo godinu dana Bošnjaci ucenjuju SNSD da prihvati put BiH u NATO savez. VEĆ skoro godinu dana proces formiranja Saveta ministara BiH je blokiran jer bošnjačke stranke ne… »
Srpska uzvraća udarac Sarajevu
Vesti online 01.10.2019
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik odgovorio je na uslovljavanje SDA i to jezikom koji i Bakir Izetbegović najbolje razume. Sud „čuvaju“ Bošnjaci. Dodik je najavio da će, zbog insistiranja SDA da se pre formiranja Saveta ministara… »
Dodik traži odlazak stranih sudija iz Ustavnog suda BiH, Komšić tvrdi da Dodik više ne zna kud goni
Novi magazin 01.10.2019
Srpski član Predsedništva BiH i lider Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Milorad Dodik najavio je da će jedan od uslova njegove stranke za formiranje vlasti na nivu BiH verovatno biti i odlazak stranih sudija iz Ustavnog suda BiH. "I mi ćemo… »
SAD Dodik ima uslove za formiranje vlasti u BiH: Prvo da strane sudije odu iz Ustavnog suda, onda sve ostalo
Kurir 01.10.2019
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik rekao je da će srpska strana narednih dana najverovatnije usloviti formiranje vlasti na nivou BiH time da strane sudije odu iz Ustavnog suda BiH. "I mi ćemo sada, kao neki drugi, početi da uslovljavamo… »
I Srpska sprema čvrst uslov za formiranje vlasti u BiH
Sputnik 01.10.2019
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik rekao je da će srpska strana narednih dana, najverovatnije, usloviti formiranje vlasti na nivou BiH time da strane sudije odu iz Ustavnog suda BiH. „I mi ćemo sada, kao neki drugi, početi da uslovljavamo… »