Povezane vesti

Godinu dana je proganjao Draganu Mićalović! Danas je uhapšen!

Godinu dana je proganjao Draganu Mićalović! Danas je uhapšen!

Svet plus 01.10.2019
Oglasila se Dragana, sestra glumice Slobode Mićalović! Istina je da sam imala neprijatne situacije poslednjih četiri meseca, rekla je mlada glumica. Jedan muškarac je godinu dana je proganjao Draganu Mićalović! Danas je uhapšen! Policija je danas… »
Dragana Mićalović o manijaku koji ju je proganjao: "Smatrala sam da je u pitanju nesporazum, ali..."

Dragana Mićalović o manijaku koji ju je proganjao: "Smatrala sam da je u pitanju nesporazum, ali..."

Blic 01.10.2019
Policija je danas, odmah po prijavi, uhapsila tridesetrogodišnjeg M.D. iz Obrenovca koji se sumnjiči za praćenje i proganjanje rođene sestre Slobode Mićalović, Dragane Mićalović. Kako je "Blic" već pisao, Dragana je slučaj policiji prijavila… »
Otkrivamo detalje: Uhapšen manijak koji je proganjao Draganu, rođenu sestru Slobode Mićalović

Otkrivamo detalje: Uhapšen manijak koji je proganjao Draganu, rođenu sestru Slobode Mićalović

Blic 01.10.2019
Policija je danas u Beogradu uhapsila tridesettrogodišnjeg M.D. iz Obrenovca, zbog sumnje da je proganjao rođenu sestru glumice Slobode Mićalović, Draganu Mićalović. Kako saznaje "Blic" , Dragana Mićalović je slučaj policija prijavila danas, a… »

Vesti dana »