Повезане вести

И да ништа више не уради у Звезди, он се црвено-белима синоћ вишеструко исплатио!

И да ништа више не уради у Звезди, он се црвено-белима синоћ вишеструко исплатио!

Спортске.нет 02.10.2019
Милош Вулић је у Звезду зимус дошао тихо, за 200.000 евра обештећења Напретку, стрпљиво чекао своју шансу коју је синоћ у потпуности искористио. Знате да реми у ЛШ доноси 900.000 евра, па чак и да је до краја остало 1:1 после… »
Дегенек: Ми се и даље питамо на “Маракани”; Вулић: Најдражи гол у каријери

Дегенек: Ми се и даље питамо на “Маракани”; Вулић: Најдражи гол у каријери

Вечерње новости 02.10.2019
Нема кризе, јесмо изгибили дерби али смо и ми људи, можемо да имамо лош дан. Имамо још два дербија и победићемо их, одбранићемо титулу - рекао је Милош. Милош Дегенек одиграо је добар меч, успео је да заустави Герера, нападача… »
Милојевић: Не треба нико да нас хвали, само питам да ли сте свесни шта смо урадили и с којим екипама играмо?

Милојевић: Не треба нико да нас хвали, само питам да ли сте свесни шта смо урадили и с којим екипама играмо?

Спортски журнал 02.10.2019
Звезда је у уторак увече на свом стадиону после преокрета са 3:1 победила Олимпијакос у другом колу Групе Б Лиге шампиона. Тренер Црвене звезде Владан Милојевић рекао је данас да је побеђен велики противник и да су његови… »
Људи, где ће вам душа? Милојевић огорчен на однос јавности према њему и играчима

Људи, где ће вам душа? Милојевић огорчен на однос јавности према њему и играчима

Спортал блиц 02.10.2019
На конференцији Владана Милојевића после победе Црвене звезде против Олимпијакоса са 3:1 било је изузетно занимљиво. На почетку излагања стратег Црвене звезде је истакао: - Присуствовали смо одличној утакмици. Јако добра игра… »
Провалило из Милоја после велике победе: "Људи, где ће вам душа?"

Провалило из Милоја после велике победе: "Људи, где ће вам душа?"

Спортске.нет 02.10.2019
Причао је тренер о тријумфу над Олимпијакосом, али се вратио и на комплетну атмосферу створену после дербија, коју је сажео речима: "То није нормално". Провалило је из Владана Милојевића после победе над Олимпијакосом. Причао је… »
Владан Милојевић: Причају да смо мезимица, да смо љубимица, ружно је! Сад смо скинули окове...

Владан Милојевић: Причају да смо мезимица, да смо љубимица, ружно је! Сад смо скинули окове...

Моззарт спорт 02.10.2019
"Била нам је потребна једна оваква утакмица", рекао је тренер Црвене звезде. Миран и после највећих победа и после пораза. Али сва дешавања у и после 161. вечитог дербија очигледно су погодила Владана Милојевића. После победе… »
Милуновић: Бог ме је погледао, учинићемо све да презимимо у Европи! Гол посвећујем…

Милуновић: Бог ме је погледао, учинићемо све да презимимо у Европи! Гол посвећујем…

Хот спорт 02.10.2019
Црвена звезда уписала је победу над Олимпијакосом и тако дошла до првих бодова у Лиги шампиона у новој сезони. Након меча пред новинаре је стао Немања Милуновић који је био стрелац другог поготка за Звезду. – Пресрећан сам због… »
Дегенек: Нисмо роботи, има још два дербија, узећемо титулу на крају сезоне, не брините!

Дегенек: Нисмо роботи, има још два дербија, узећемо титулу на крају сезоне, не брините!

Хот спорт 02.10.2019
Црвена звезда је славила против Олимпијакоса у другом колу групе Б лиге шампиона. Након меча пред новинаре је изашао Милош Дегенек који је отворио душу. – Првенствено честитам саиграчима. Играли смо добро у другом полувремену… »
Дегенек новинарима: Немојте да нас „каналите” јер ни ми „не каналимо” вас! Никоме не прија да прочита како не заслужује да…

Дегенек новинарима: Немојте да нас „каналите” јер ни ми „не каналимо” вас! Никоме не прија да прочита како не заслужује да…

Спортал блиц 02.10.2019
Милош Дегенек је блистао после великог преокрета и тријумфа Црвене звезде против Олимпијакоса - 3:1 - у другом колу Лиге шампиона на „Маракани”. Аустралијски репрезентативац је казао да је пресудила боља игра Београђана у другом… »
Маракана грмела после преокрета! Погледајте какво је само славље уследило после меча Звезда - Олимпијакос! /видео/

Маракана грмела после преокрета! Погледајте какво је само славље уследило после меча Звезда - Олимпијакос! /видео/

Спортал блиц 02.10.2019
Велико славље уследило је на Маракани после преокрета у 2. колу Лиге шампиона. Након што су победили Олимпијакос са 3:1, головима у другом полувремену, фудбалери Црвене звезде отишли су пред северну трибину. Ево и каква је… »
Милојевић: Пресудила су два детаља

Милојевић: Пресудила су два детаља

Н1 Инфо 02.10.2019
После тешких пораза од Бајерна у Минхену и у вечитом дербију од Партизана, Црвена звезда је дошла до велике победе у Лиги шампиона против Олимпијакоса, а видело се да је тренеру Владану Милојевићу пао камен са срца. Шта год да је… »
Искључење нашег играча је било претерано: Стратег Олимпијакоса искрен: Ово је морало да се деси да би се догодиле промене у…

Искључење нашег играча је било претерано: Стратег Олимпијакоса искрен: Ово је морало да се деси да би се догодиле промене у…

Спортал блиц 02.10.2019
Дуел два братска клуба, Црвене звезде и Олимпијакоса, у другом колу Лиге шампиона, завршен је победом београдских црвено-белих са 3:1 (0:1). Педро Мартинс, тренер грчког клуба, после меча је кратко прокоментарисао дешавања на… »
Емотивни Милојевић: Тренер Звезде ућуткао критичаре: Зову из Грчке, питају када ћу бити смењен! Упалићу свећу за оне који…

Емотивни Милојевић: Тренер Звезде ућуткао критичаре: Зову из Грчке, питају када ћу бити смењен! Упалићу свећу за оне који…

Спортал блиц 02.10.2019
Владан Милојевић, тренер Црвене звезде, није издржао после меча, већ је дао емотивну изјаву која ће сигурно изазвати осећања код навијача црвено-белих. После победе његових пулена против Олимпијакоса са 2:0 у 2. колу Лиге… »
"Нема сврхе ако: Кажем!" Марин о Олимпијакосу: Нисмо ми испрва играли лоше, али шеф нас је припремио за наставак

"Нема сврхе ако: Кажем!" Марин о Олимпијакосу: Нисмо ми испрва играли лоше, али шеф нас је припремио за наставак

Спортал блиц 01.10.2019
Црвена звезда је победила Олимпијакос у другом колу Лиге шампиона и то после преокрета са 3:1 на стадиону „Рајко Митић”. Лопте Марка Марина које је из корнера слао ка својим играчима, а које су завршиле у голу грчког тима, као да… »
"Ово је сјајно место за: Подвиге!" Боаћи о преокрету против Олимпијакоса: Људи, ми смо веровали да је то могуће!

"Ово је сјајно место за: Подвиге!" Боаћи о преокрету против Олимпијакоса: Људи, ми смо веровали да је то могуће!

Спортал блиц 01.10.2019
Ричмонд Боаћи није хтео много да открива о томе шта се дешавало у свлачионици ФК Црвена звезда на полувремену меча са Олимпијакосом, али је и у оно мало речи - појаснио суштини преокрета у 2. колу Лиге шампиона. "Невероватно… »
"Био сам: Бесан!" Владан Милојевић открио чаробне речи које су тргле уплашену екипу звезде и покренуле подвиг

"Био сам: Бесан!" Владан Милојевић открио чаробне речи које су тргле уплашену екипу звезде и покренуле подвиг

Спортал блиц 01.10.2019
Тренер ФК Црвена звезда Владан Милојевић после тријумфа над Олимпијакосом (3:1) у 2. колу Лиге шампиона отркио је шта се десило на полувремену меча у свлачионици, када је његова екипа губила са 0:1. "Био сам мало... не бесан… »
"Нема САД: Стајања!" Вулић, покретач Звездиног преокрета: Хоћемо да прођемо даље!

"Нема САД: Стајања!" Вулић, покретач Звездиног преокрета: Хоћемо да прођемо даље!

Спортал блиц 01.10.2019
Милош Вулић је недуго по уласку у игру дао гол против Олимпијакоса и тако покренуо преокрет који је на крају завршен тријумфом ФК Црвена звезда од 3:1 у 2. колу Лиге шампиона, па и не чуди што је био пресрећан по завршетку меча… »

Вести дана »