Povezane vesti
Za koga će miloje da pali sveću: Slatka osveta Zvezdinog Supermena
Sportal blic 02.10.2019
Voleo bih da znam kako se Vladan Milojević oseća ovog jutra. Voleo bih i da gledam iz prikrajka Miloja u crkvi kako pali sveću za zlonamerne dok se smeška. Tako im je juče obećao. Sigurno da se on sam oseća sjajno posle trijumfa Crvene zvezde nad… »
Zvezdi 2,7 miliona eura nakon pobjede nad Olympiacosom
Al Jazeera 02.10.2019
Crvena zvezda je samim plasmanom u elitno takmičenje već zaradila 15,2 miliona eura. Fudbalski klub Crvena zvezda pobjedom nad grčkim Olympiacosom od 3:1 u Ligi prvaka u utorak navečer zaradio je 2,7 miliona eura kao nagradu Evropske nogometne… »
Šta je sve Zvezda dobila pobedom nad Olimpijakosom?
N1 Info 02.10.2019
Fudbalski klub Crvena zvezda zaradio je 2,7 miliona evra zahvaljujući pobedi nad Olimpijakosom od 3:1 u Ligi šampiona. Na već zarađenih 15,2 miliona, zbog samog plasmana u elitno takmičenje, crveno-beli su dobili još jednu nagradu od UEFA. Zarada… »
Trijumf doneo milione: Zvezda naplatila uspeh
Večernje novosti 01.10.2019
Na već zarađenih 15,2 miliona, zbog samog plasmana u elitno takmičenje, crveno-beli su dodatno "pojačali" prihod i uradili istu stvar kao prošle godine trijumfom nad kasnije prvakom Evrope Liverpulom (2:0). Fudbalski klub Crvena zvezda pobedom nad… »
Preokret je lep, ali što će kasa da bude puna! Zvezdi pravo malo bogatstvo zbog trijumfa nad Olimpijakosom!
Sportal blic 01.10.2019
Sam plasman Crvene zvezde u elitno evropsko klupsko nadmetanje napunio je kasu crveno-belih, ali šta tek reći za preokret protiv Olimpijakosa? Podsetimo, svaki remi u grupnoj fazi takmičenja donosi po 900.000 evra za oba kluba učesnika, pa se ta suma… »
Vesti dana »

Uživo studenti koji žele a uče osvetlili pionirski park: Bliceve usmerili u nebo da vidi cela Srbija! (foto)
Kurir pre 33 minutajoš 62 povezane

uživo Doček studenata na Terazijama: Prvi stigli biciklisti, tenzije kod Pionirskog parka
NIN pre 1 satjoš 55 povezanih

Veliki broj građana dočekuje studente koji stižu pred sutrašnji protest u Beogradu
Beta pre 1 satjoš 40 povezanih

EU javno tužilaštvo potvrdilo: U toku istraga o zloupotrebi EU fondova u slučaju nadstrešnica
N1 Info pre 6 satijoš 35 povezanih