Повезане вести
За кога ће милоје да пали свећу: Слатка освета Звездиног Супермена
Спортал блиц 02.10.2019
Волео бих да знам како се Владан Милојевић осећа овог јутра. Волео бих и да гледам из прикрајка Милоја у цркви како пали свећу за злонамерне док се смешка. Тако им је јуче обећао. Сигурно да се он сам осећа сјајно после тријумфа… »
Шта је све Звезда добила победом над Олимпијакосом?
Н1 Инфо 02.10.2019
Фудбалски клуб Црвена звезда зарадио је 2,7 милиона евра захваљујући победи над Олимпијакосом од 3:1 у Лиги шампиона. На већ зарађених 15,2 милиона, због самог пласмана у елитно такмичење, црвено-бели су добили још једну… »
Звезди 2,7 милиона еура након побједе над Олимпиацосом
Ал Јазеера 02.10.2019
Црвена звезда је самим пласманом у елитно такмичење већ зарадила 15,2 милиона еура. Фудбалски клуб Црвена звезда побједом над грчким Олимпиацосом од 3:1 у Лиги првака у уторак навечер зарадио је 2,7 милиона еура као награду… »
Тријумф донео милионе: Звезда наплатила успех
Вечерње новости 01.10.2019
На већ зарађених 15,2 милиона, због самог пласмана у елитно такмичење, црвено-бели су додатно "појачали" приход и урадили исту ствар као прошле године тријумфом над касније прваком Европе Ливерпулом (2:0). Фудбалски клуб Црвена… »
Преокрет је леп, али што ће каса да буде пуна! Звезди право мало богатство због тријумфа над Олимпијакосом!
Спортал блиц 01.10.2019
Сам пласман Црвене звезде у елитно европско клупско надметање напунио је касу црвено-белих, али шта тек рећи за преокрет против Олимпијакоса? Подсетимо, сваки реми у групној фази такмичења доноси по 900.000 евра за оба клуба… »
Вести дана »

Подигнута оптужница против Весића и још 12 људи за пад надстрешнице у Новом Саду
BBC News пре 1 сатјош 44 повезане

„Не узима храну шести дан“: Студенту Богдану Јовичићу продужен притвор, због чега је почео штрајк глађу
Данас пре 5 минутајош 12 повезаних

Кац: Ако Хамас не ослободи таоце и не положи оружје, Појас Газе ће бити уништен
НИН пре 6 минутајош 35 повезаних

Погледајте снимак привођења пољопривредника из Новог Сада и Бачке Паланке ВИДЕО
Нова пре 1 сатјош 24 повезане