Povezane vesti

Za koga će miloje da pali sveću: Slatka osveta Zvezdinog Supermena

Za koga će miloje da pali sveću: Slatka osveta Zvezdinog Supermena

Sportal blic 02.10.2019
Voleo bih da znam kako se Vladan Milojević oseća ovog jutra. Voleo bih i da gledam iz prikrajka Miloja u crkvi kako pali sveću za zlonamerne dok se smeška. Tako im je juče obećao. Sigurno da se on sam oseća sjajno posle trijumfa Crvene zvezde nad… »
Zvezdi 2,7 miliona eura nakon pobjede nad Olympiacosom

Zvezdi 2,7 miliona eura nakon pobjede nad Olympiacosom

Al Jazeera 02.10.2019
Crvena zvezda je samim plasmanom u elitno takmičenje već zaradila 15,2 miliona eura. Fudbalski klub Crvena zvezda pobjedom nad grčkim Olympiacosom od 3:1 u Ligi prvaka u utorak navečer zaradio je 2,7 miliona eura kao nagradu Evropske nogometne… »
Šta je sve Zvezda dobila pobedom nad Olimpijakosom?

Šta je sve Zvezda dobila pobedom nad Olimpijakosom?

N1 Info 02.10.2019
Fudbalski klub Crvena zvezda zaradio je 2,7 miliona evra zahvaljujući pobedi nad Olimpijakosom od 3:1 u Ligi šampiona. Na već zarađenih 15,2 miliona, zbog samog plasmana u elitno takmičenje, crveno-beli su dobili još jednu nagradu od UEFA. Zarada… »
Trijumf doneo milione: Zvezda naplatila uspeh

Trijumf doneo milione: Zvezda naplatila uspeh

Večernje novosti 01.10.2019
Na već zarađenih 15,2 miliona, zbog samog plasmana u elitno takmičenje, crveno-beli su dodatno "pojačali" prihod i uradili istu stvar kao prošle godine trijumfom nad kasnije prvakom Evrope Liverpulom (2:0). Fudbalski klub Crvena zvezda pobedom nad… »
Preokret je lep, ali što će kasa da bude puna! Zvezdi pravo malo bogatstvo zbog trijumfa nad Olimpijakosom!

Preokret je lep, ali što će kasa da bude puna! Zvezdi pravo malo bogatstvo zbog trijumfa nad Olimpijakosom!

Sportal blic 01.10.2019
Sam plasman Crvene zvezde u elitno evropsko klupsko nadmetanje napunio je kasu crveno-belih, ali šta tek reći za preokret protiv Olimpijakosa? Podsetimo, svaki remi u grupnoj fazi takmičenja donosi po 900.000 evra za oba kluba učesnika, pa se ta suma… »

Vesti dana »