Повезане вести

За кога ће милоје да пали свећу: Слатка освета Звездиног Супермена

За кога ће милоје да пали свећу: Слатка освета Звездиног Супермена

Спортал блиц 02.10.2019
Волео бих да знам како се Владан Милојевић осећа овог јутра. Волео бих и да гледам из прикрајка Милоја у цркви како пали свећу за злонамерне док се смешка. Тако им је јуче обећао. Сигурно да се он сам осећа сјајно после тријумфа… »
Шта је све Звезда добила победом над Олимпијакосом?

Шта је све Звезда добила победом над Олимпијакосом?

Н1 Инфо 02.10.2019
Фудбалски клуб Црвена звезда зарадио је 2,7 милиона евра захваљујући победи над Олимпијакосом од 3:1 у Лиги шампиона. На већ зарађених 15,2 милиона, због самог пласмана у елитно такмичење, црвено-бели су добили још једну… »
Звезди 2,7 милиона еура након побједе над Олимпиацосом

Звезди 2,7 милиона еура након побједе над Олимпиацосом

Ал Јазеера 02.10.2019
Црвена звезда је самим пласманом у елитно такмичење већ зарадила 15,2 милиона еура. Фудбалски клуб Црвена звезда побједом над грчким Олимпиацосом од 3:1 у Лиги првака у уторак навечер зарадио је 2,7 милиона еура као награду… »
Тријумф донео милионе: Звезда наплатила успех

Тријумф донео милионе: Звезда наплатила успех

Вечерње новости 01.10.2019
На већ зарађених 15,2 милиона, због самог пласмана у елитно такмичење, црвено-бели су додатно "појачали" приход и урадили исту ствар као прошле године тријумфом над касније прваком Европе Ливерпулом (2:0). Фудбалски клуб Црвена… »
Преокрет је леп, али што ће каса да буде пуна! Звезди право мало богатство због тријумфа над Олимпијакосом!

Преокрет је леп, али што ће каса да буде пуна! Звезди право мало богатство због тријумфа над Олимпијакосом!

Спортал блиц 01.10.2019
Сам пласман Црвене звезде у елитно европско клупско надметање напунио је касу црвено-белих, али шта тек рећи за преокрет против Олимпијакоса? Подсетимо, сваки реми у групној фази такмичења доноси по 900.000 евра за оба клуба… »

Вести дана »