Povezane vesti

Britanski tabloid boriće se protiv tužbe Megan Markl

Britanski tabloid boriće se protiv tužbe Megan Markl

N1 Info 02.10.2019
List Mejl on Sandej, nedeljno izdanje Dejli Mejla, saopštio je da će se "žustro" braniti od tužbe supruge princa Harija, Megan, vojvotkinje od Saseksa, koju je podnela zbog toga što je bez dozvole objavio jedno od njenih privatnih pisama. List je… »
Princ Hari: “Izgubio sam majku i sada vidim da i moja supruga postaje žrtva nekih moćnih sila”

Princ Hari: “Izgubio sam majku i sada vidim da i moja supruga postaje žrtva nekih moćnih sila”

Nedeljnik 02.10.2019
Profimedia Megan Markl, supruga britanskog princa Harija, tužila je tabloid “Mail on Sunday” jer je objavio privatno pismo, što je “protivzakonito”, rekli su njeni advokati. Princ je podsetio šta se dešava kada neko za tabloide postane roba i… »
Megan tužila tabloid, princ Hari je podržao: "Izgubio sam majku, a sada gledam kako moja supruga postaje žrtva istih moćnih…

Megan tužila tabloid, princ Hari je podržao: "Izgubio sam majku, a sada gledam kako moja supruga postaje žrtva istih moćnih…

Prva 02.10.2019
Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa pokreću sudski postupak protiv britanskog tabloida "Mail on Sunday" zbog objavljivanja privatnog pisma Megan Markl koje je poslala ocu sa kojim nije u dobrim odnosima. Princ Hari je u javnom saopštenju objasnio razloge… »
Megan Markl tužila tabloid Mejl on Sandej zbog privatnog pisma

Cenzolovka 02.10.2019
Vojvotkinja od Saseksa tužila je Mejl on Sandej, nedeljno izdanje Dejli Mejla, jer je bez dozvole objavio jedno od njenih privatnih pisama. Prince Harry and Meghan Markle by Firebrace / CC BY 2.0 U saopštenju vojvode od Saseksa, njenog supruga… »
Megan Markl na meti tabloida, princ Hari podseća kako je završila njegova majka

Megan Markl na meti tabloida, princ Hari podseća kako je završila njegova majka

N1 Info 02.10.2019
Megan Markl, supruga britanskog princa Harija, tužila je tabloid "Mail on Sunday" jer je objavio privatno pismo, što je "protivzakonito", rekli su njeni advokati. Princ je podsetio šta se dešava kada neko za tabloide postane roba i ukazao na smrt… »
"Izgubio sam majku, a sad mi ženu maltretiraju": Hari se zbog Megan odlučio na drastičan korak o kom bruji ceo svet

"Izgubio sam majku, a sad mi ženu maltretiraju": Hari se zbog Megan odlučio na drastičan korak o kom bruji ceo svet

Blic 01.10.2019
Princ Hari odlučio je da tuži medije u Britaniji, koji su objavili pismo njegove supruge Megan Markl, a koje je bilo upućeno njenom ocu. - Već sam video šta može da se dogodi nekome koga volim ako ga toliko pritiskaju do te mere da ljudi više na tu… »

Danas 01.10.2019
Vojvotkinja od Saseksa tužila je Mejl on Sandej, nedeljno izdanje Dejli Mejla, jer je bez dozvole objavio jedno od njenih privatnih pisama. U saopštenju vojvode od Saseksa, njenog supruga, istaknuto je da su Megan i on bili prinuđeni na ovakav potez… »

Vesti dana »