Повезане вести

Тринкијери после Венеције: Добро је за први пут

Тринкијери после Венеције: Добро је за први пут

Вечерње новости 02.10.2019
Сигурно је да је требало да на бољи начин завршимо другу четвртину, због чега сам био љут. Јер када направите себи добру прилику, не треба да је тек тако пропустите - каже тренер Партизана. КОШАРКАШИ Партизана су у европске… »
Венеција је грмела, а: Потом... Председник КК Партизан имао поруку за навијаче црно-белих после тријумфа у Италији

Венеција је грмела, а: Потом... Председник КК Партизан имао поруку за навијаче црно-белих после тријумфа у Италији

Спортал блиц 02.10.2019
Кошаркаши Партизана су на старту Еврокупа победили Венецију у гостима са 66:63 и тако најавили берићетну сезону. Ако се по јутру дан познаје, наравно... Црно-бели су имали подршку неколико стотина навијача на северу Италије, а… »
"Ово има велику: Тежину!" Јарамаз после Венеције имао посебну поруку за "гробаре" који су дошли са свих страна света

"Ово има велику: Тежину!" Јарамаз после Венеције имао посебну поруку за "гробаре" који су дошли са свих страна света

Спортал блиц 02.10.2019
Један од најзапаженијих у победи Партизана на отваранју Еврокупа у Венецији, против првака Италије (63:66), био је Огњен Јармаз. Бек црно-белих имао је по четири скока и асистенције, те 12 поена и исто толико индексне… »
Партизанови амери одлепили због "гробара"! У Венецији се тријумф црно-белих славило уз бубањ и ђускање на терену /видео/

Партизанови амери одлепили због "гробара"! У Венецији се тријумф црно-белих славило уз бубањ и ђускање на терену /видео/

Спортал блиц 02.10.2019
Играчи КК Партизан бурно су прославили победу над Венецијом од 63:66 у првом колу Еврокупа. Али, нису у том слављу били сами. Неколико десетина "гробара" верно је бодрило љубимце на гостовању прваку Италије, а онда су сви… »
Тринкијери: Победа у гостима је увек добра победа

Тринкијери: Победа у гостима је увек добра победа

Спортски журнал 02.10.2019
„Сигурно је да смо требали да на бољи начин завршимо другу четвртину, због чега сам био љут, јер када направите себи добру прилику, не треба да је тек тако пропустите“. Важна победа црно-белих на старту такмичења у Еврокупу! У… »
Тринкијери: Био сам љут, требало је боље да завршимо другу четвртину...

Тринкијери: Био сам љут, требало је боље да завршимо другу четвртину...

Моззарт спорт 02.10.2019
"Била би потпуно другачија слика да смо задржали 10-12 поена предности. Али за прву утакмицу у гостима, против тешког противника, ово је лепа победа", поручио тренер Партизана. Партизан је добро кренуо у Еврокупу. На гостујућем… »
Партизан успешно стартовао у ЕК: "Свака победа у гостима је добра победа"!

Партизан успешно стартовао у ЕК: "Свака победа у гостима је добра победа"!

Мондо 02.10.2019
Андреа Тринкијери није сасвим задовољан приказаном игром, али на победу над Венецијом у првом колу Еврокупа нема замерки. Андреа Тринкијери није сасвим задовољан приказаном игром, али на победу над Венецијом у првом колу… »
Тринкијери: Био сам љут, деловали смо слабашно

Тринкијери: Био сам љут, деловали смо слабашно

Н1 Инфо 02.10.2019
Тренер кошаркаша Партизана био је задовољан резултатом, али не и игром свог тима у утакмици против Венеције у првом колу Европкупа. У првом колу Еврокупа Партизан је на гостујућем терену савладао актуелног шампиона Италије екипу… »

Вести дана »