Povezane vesti
Vežbali su za prvi ples na svadbi, a dva dana kasnije poginuo je u saobraćajki Od potresnog oproštaja njegove devojke suze…
Kurir 02.10.2019
Devojka poginulog mladića Hrvoja Mikešine (22) dirljivo se oprostila od svog izabranika koji je poginuo u nedelju, u saobraćajnoj nesreći kod Vrbovca. Mikešina se nalazio u kolima sa dvojicom prijatelja, a sedeo je na suvozačevom mestu. "BEBA moja… »
Devojka poginulog mladića ostavila potresan oproštaj: "Bebo moja, a vežbali smo za prvi ples"
Telegraf 02.10.2019
Hrvoje je poginuo u saobraćajnoj nesreći kada je jedan od njegovih drugara izgubio kontrolu nad vozilom. "Beba moja. Pre samo dva dana smo imali vežbe za naš prvi ples na svadbi. Otišao si mi prerano. Volim te anđele moj jedini", dirljivo se od… »
Vesti dana »
Ubistvo ruskog generala u Moskvi: Priveden osumnjičeni Uzbekistanac
BBC News pre 2 satajoš 21 povezana
Fsb: Uhapšen osumnjičeni za ubistvo Kirilova, priznao da su ga regrutovali Ukrajinci (video)
Pravda pre 1 satjoš 15 povezanih
Identifikovani napadači na studente FDU koji su odavali poštu stradalima u Novom Sadu
Radio 021 pre 1 satjoš 12 povezanih
Fenomenalna partija Vašingtona: Amerikanac pokazao zbog čega je Žoc insistirao na njegovom dolasku u Partizan! (video)
Hot sport pre 1 satjoš 12 povezanih