Povezane vesti
Vežbali su za prvi ples na svadbi, a dva dana kasnije poginuo je u saobraćajki Od potresnog oproštaja njegove devojke suze…
Kurir 02.10.2019
Devojka poginulog mladića Hrvoja Mikešine (22) dirljivo se oprostila od svog izabranika koji je poginuo u nedelju, u saobraćajnoj nesreći kod Vrbovca. Mikešina se nalazio u kolima sa dvojicom prijatelja, a sedeo je na suvozačevom mestu. "BEBA moja. Pre… »
Devojka poginulog mladića ostavila potresan oproštaj: "Bebo moja, a vežbali smo za prvi ples"
Telegraf 02.10.2019
Hrvoje je poginuo u saobraćajnoj nesreći kada je jedan od njegovih drugara izgubio kontrolu nad vozilom. "Beba moja. Pre samo dva dana smo imali vežbe za naš prvi ples na svadbi. Otišao si mi prerano. Volim te anđele moj jedini", dirljivo se od svoje… »
Vesti dana »
Vučić povodom skupa svojih pristalica objavio da je ponosan na Srbiju, pozvao druge na dijalog
Beta pre 3 minutajoš 65 povezanih
Obradović: Ovo su velike pobede, dobro je što smo izgubili od Spartaka
RTS pre 7 minutajoš 37 povezanih
Porodice ubijenih u „Ribnikaru” pružile podršku Dijani Hrki: „Raspišite izbore!”
Vreme pre 4 satijoš 25 povezanih
Romi u jedan, ostali u drugi autobus: Naprednjaci iz Vrbasa koji putuju u Ćacilend podelili putnike po nacionalnosti i boji kože
Danas pre 8 satijoš 26 povezanih