Povezane vesti
Fabrici i Brnabić o međupartijskom dijalogu o uslovima za izbore
Novi magazin 02.10.2019
Šef delegacije Evropske Unije u Srbiji, Sem Fabrici rekao je danas da se nada da će se sledeće sedmice biti prvi razgovor u međupartijskom dijalogu za koji se Evropski parlament ponudio da posreduje. "Evropski parlament je ponudio da posreduje u… »
Premijerka potvrdila da namerava da se učlani u Srpsku naprednu stranku
Danas 02.10.2019
Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da ima nameru da se učlani u Srpsku naprednu stranku (SNS) ali nije precizirala kada će se to desiti niti razloge za tu odluku. „To je nešto što ćete videti u budućnosti. Imam nameru da se učlanim u SNS iz… »
Brnabićeva: Nameravam da se učlanim u SNS, razloge ću naknadno objasniti
Kurir 02.10.2019
Premijerka Ana Brnabić izjavila je danas da ima nameru da se učlani u Srpsku naprednu stranku, iz, kako je rekla, mnogo razloga. "Imam nameru da se učlanim u SNS, iz mnogo razloga, koje ću objasniti kada to uradim", rekla je Brnabić novinarima… »
Brnabić namerava da se učlani u SNS, rekonstrukcija vlade ponovo tema
N1 Info 02.10.2019
Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je da ima nameru da se učlani u Srpsku naprednu stranku (SNS) ali nije precizirala kada će se to desiti niti razloge za tu odluku. "To je nešto što ćete videti u budućnosti. Imam nameru da se učlanim u SNS iz mnogih… »
Brnabić otkrila svoje namere o učlanjenju u SNS, a progovorila i o rekonstrukciji Vlade
Telegraf 02.10.2019
Pre nekoliko dana, pojedini mediji su preneli da će se Brnabić 21. oktobra, na 11. godišnjicu SNS, učlaniti u tu partiju. Premijerka Ana Brnabić izjavila je danas da ima nameru da se učlani u Srpsku naprednu stranku, iz, kako je rekla, mnogo razloga. -… »
Vesti dana »

Rhmz se hitno oglasio usred noći! Upaljen sistem SMS poruka, u ovim delovima Srbije vreme vrlo opasno, izdato upozorenje i za Beograd: "Budite na oprezu"
Blic pre 29 minutajoš 71 povezana

Statistika: Za šest meseci Srbija se smanjila za 21.450 osoba
Jugmedia pre 44 minutajoš 26 povezanih

Aleksej Urusov novi predsednik Odbora direktora Naftne industrije Srbije
Politika pre 14 minutajoš 23 povezane

Pad cena goriva u Srbiji: Dizel i benzin jeftiniji od danas do 1. avgusta
OK radio pre 2 satajoš 35 povezanih