Povezane vesti
Fabrici i Brnabić o međupartijskom dijalogu o uslovima za izbore
Novi magazin 02.10.2019
Šef delegacije Evropske Unije u Srbiji, Sem Fabrici rekao je danas da se nada da će se sledeće sedmice biti prvi razgovor u međupartijskom dijalogu za koji se Evropski parlament ponudio da posreduje. "Evropski parlament je ponudio da posreduje u… »
Brnabić namerava da se učlani u SNS, rekonstrukcija vlade ponovo tema
N1 Info 02.10.2019
Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je da ima nameru da se učlani u Srpsku naprednu stranku (SNS) ali nije precizirala kada će se to desiti niti razloge za tu odluku. "To je nešto što ćete videti u budućnosti. Imam nameru da se učlanim u SNS iz… »
Brnabićeva: Nameravam da se učlanim u SNS, razloge ću naknadno objasniti
Kurir 02.10.2019
Premijerka Ana Brnabić izjavila je danas da ima nameru da se učlani u Srpsku naprednu stranku, iz, kako je rekla, mnogo razloga. "Imam nameru da se učlanim u SNS, iz mnogo razloga, koje ću objasniti kada to uradim", rekla je Brnabić novinarima… »
Premijerka potvrdila da namerava da se učlani u Srpsku naprednu stranku
Danas 02.10.2019
Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da ima nameru da se učlani u Srpsku naprednu stranku (SNS) ali nije precizirala kada će se to desiti niti razloge za tu odluku. „To je nešto što ćete videti u budućnosti. Imam nameru da se učlanim… »
Brnabić otkrila svoje namere o učlanjenju u SNS, a progovorila i o rekonstrukciji Vlade
Telegraf 02.10.2019
Pre nekoliko dana, pojedini mediji su preneli da će se Brnabić 21. oktobra, na 11. godišnjicu SNS, učlaniti u tu partiju. Premijerka Ana Brnabić izjavila je danas da ima nameru da se učlani u Srpsku naprednu stranku, iz, kako je rekla, mnogo… »
Vesti dana »
Nivo zaštite Vučića podignut na najviši nivo: "Kobre" posle incidenta sa automobilom u kom je bio predsednik Srbije odmah reagovale
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Veliki sukob Delija i Grobara u centru Nikšića: Gorelo pred vratima pozorišta, policija hitno reagovala
Mondo pre 1 satjoš 1 povezana
"Migraniti čine Ameriku velikom": Demonstranti se okupili ispred Trampovom golf kluba, on projurio pored njih! (foto)
Kurir pre 1 satjoš 1 povezana