Povezane vesti
"Držala sam oči otvorene da poslednji put vidim mamu i mlađu": Dea je ove jezive detalje nezgode dosad krila i opet pokazala…
Blic 02.10.2019
Dea Đurđević u februaru ove godine doživela je stravičnu saobraćajku u kojoj joj je autobus otkinuo ruku, a nakon koje se, srećom, uspešno oporavila i iz svega izašla jača. Voditeljka je sada ispričala pojedine detalje nezgode o kojima do sada nije… »
Umrla sam 3 puta, držala sam otvorene oči da poslednji put vidim mamu i mladena! Dea Đurđević je prvi put otkrila najjezivije…
Kurir 02.10.2019
Voditeljka Dea Đurđević prvi put je ispričala detalje stravične nesreće u kojoj je zadobila takve povrede da je imala više od 20 operacija u kojoj su se lekari borili za njen život. Užasne detalje otkrila je na seminaru Agencije za bezbednost saobraćaja… »
Vesti dana »

Kragujevac: Vremenska prognoza za predstojeći vikend (od 12. do 14. septembra)
Pressek pre 1 satjoš 17 povezanih

Uživo atentat u Americi! Velika potraga za ubicom Čarlija Kirka, FBI prvi put pokazao ključni snimak u istrazi: Vens držao ruku na kovčegu sa telom, udovica neutešna (foto,video)
Blic pre 34 minutajoš 16 povezanih

Bivši predsednik Brazila Bolsonaro osuđen na 27 godina zatvora zbog 'planiranja vojnog puča'
BBC News pre 1 satjoš 14 povezanih

Masovni ukrajinski napad na Rusiju: Na meti i Moskva, poslato desetine dronova VIDEO
Nova pre 33 minutajoš 12 povezanih