Povezane vesti
Hapšenje zbog neovlašćene proizvodnje i prometa opojnih droga
RTK 02.10.2019
Kragujevačka policija uhapsila je 56-godišnjeg Ž. B. zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Policija je juče prilikom pretresa stana u kom boravi u Kragujevcu… »
Policija u Kragujevcu zaplenila kod Novopazarca cigarete vrednosti 240.000 dinara
IndeksOnline 02.10.2019
KRAGUJEVAC – Policija u Kragujevcu je je kod jednog 41-godišnjaka iz Novog Pazara našla 2.000 skrivenih paklica cigareta vrednosti 240.000 dinara. Policija je prilikom kontrole vozila otkrila cigarete “u specijalno izgradjenom bunkeru iza sedišta… »
Policija zaustavila "Mercedes", pronašla bunker pun cigareta (FOTO)
InfoKG 02.10.2019
Kragujevačka policija podnela je krivičnu prijavu protiv četrdesetjednogodišnjeg muškarca iz Novog Pazara u čijem automobilu je, tokom kontole, pronađen specijalno izrađen bunker ispod sedišta u kome se nalazilo 2.000 paklica cigareta Pripadnici… »
Vesti dana »

Pobedio Đokovića pa poručio: “Novak je uvek bio moj idol, srećan sam što sam igrao sa njim”
Vesti online pre 1 satjoš 32 povezane

Macut: U Rimu susreti sa brojnim zvaničnicima, Srbija pred velikim izazovima
RTS pre 41 minutajoš 53 povezane

(Foto) jako nevreme pogodilo Prijepolje, voda potopila gradske ulice Kišni kolektori ne uspevaju da “usisaju” vodu
Dnevnik pre 3 satajoš 29 povezanih