Povezane vesti
Rada Trajković: Snimak ubistva Ivanovića su mi nudili za novac, rekla sam da nemam ni za sebe
RTV 02.10.2019
BEOGRAD - Jedna od političkih predstavnica Srba na Kosovu Rada Trajković, dala je Specijalnom tužilaštvu Kosova izjavu povodom njenih navoda da joj je nuđen snimak ubistva Olivera Ivanovića. Trajković je rekla N1 da je tužiocu iznela sva saznanja… »
Trajković ponovo dala iskaz o snimku ubistva Olivera Ivanovića
Dnevnik 02.10.2019
BEOGRAD: Rada Trajković je izjavila da je ponovo dala iskaz u kosovskom Specijalnom tužilaštvu u vezi sa svojim navodima da joj je nuđen snimak ubistva Olivera Ivanovića. Trajković, kandidat koalicije "Sloboda" na predstojećim izborima na Kosovu… »
Rada Trajković: Za snimak ubistva Olivera Ivanovića tražili su mi novac
Telegraf 02.10.2019
Ona je Specijalnom tužilaštvu Kosova dala izjavu povodom njenih navoda da joj je nuđen snimak ubistva Olivera Ivanovića. Jedna od političkih predstavnica Srba na Kosovu Rada Trajković dala je Specijalnom tužilaštvu Kosova izjavu povodom njenih… »
Trajković: Za snimak ubistva Olivera Ivanovića tražili su mi novac
N1 Info 02.10.2019
Jedna od političkih predstavnica Srba na Kosovu Rada Trajković dala je Specijalnom tužilaštvu Kosova izjavu povodom njenih navoda da joj je nuđen snimak ubistva Olivera Ivanovića. Kako je Trajković rekla za N1, tužiocu je iznela sva saznanja i… »
Vesti dana »
Iz bezbednosnih razloga Gradsko veće donelo odluku da se ne održi svečana akademija povodom 1. februara Dana grada
RTV pre 49 minutajoš 34 povezane
„Znaš koje milione uzima i malo mu“: Skaj poruke otkrivaju kako izgleda borba u novosadskom SNS-u za novac i naklonost Andreja Vučića
Nova pre 2 satajoš 6 povezanih
Za danas najavljen bojkot trgovačkih lanaca u BiH: Reakcije u zemlji različite
Euronews pre 1 satjoš 15 povezanih
Studenti beogradskih fakulteta iz Inđije nastavili pešačenje, ka Novom Sadu krenuli i biciklisti
RTS pre 1 satjoš 10 povezanih