Povezane vesti

Rada Trajković: Snimak ubistva Ivanovića su mi nudili za novac, rekla sam da nemam ni za sebe

Rada Trajković: Snimak ubistva Ivanovića su mi nudili za novac, rekla sam da nemam ni za sebe

RTV 02.10.2019
BEOGRAD - Jedna od političkih predstavnica Srba na Kosovu Rada Trajković, dala je Specijalnom tužilaštvu Kosova izjavu povodom njenih navoda da joj je nuđen snimak ubistva Olivera Ivanovića. Trajković je rekla N1 da je tužiocu iznela sva saznanja… »
Trajković ponovo dala iskaz o snimku ubistva Olivera Ivanovića

Trajković ponovo dala iskaz o snimku ubistva Olivera Ivanovića

Dnevnik 02.10.2019
BEOGRAD: Rada Trajković je izjavila da je ponovo dala iskaz u kosovskom Specijalnom tužilaštvu u vezi sa svojim navodima da joj je nuđen snimak ubistva Olivera Ivanovića. Trajković, kandidat koalicije "Sloboda" na predstojećim izborima na Kosovu… »
Rada Trajković: Za snimak ubistva Olivera Ivanovića tražili su mi novac

Rada Trajković: Za snimak ubistva Olivera Ivanovića tražili su mi novac

Telegraf 02.10.2019
Ona je Specijalnom tužilaštvu Kosova dala izjavu povodom njenih navoda da joj je nuđen snimak ubistva Olivera Ivanovića. Jedna od političkih predstavnica Srba na Kosovu Rada Trajković dala je Specijalnom tužilaštvu Kosova izjavu povodom njenih… »
Trajković: Za snimak ubistva Olivera Ivanovića tražili su mi novac

Trajković: Za snimak ubistva Olivera Ivanovića tražili su mi novac

N1 Info 02.10.2019
Jedna od političkih predstavnica Srba na Kosovu Rada Trajković dala je Specijalnom tužilaštvu Kosova izjavu povodom njenih navoda da joj je nuđen snimak ubistva Olivera Ivanovića. Kako je Trajković rekla za N1, tužiocu je iznela sva saznanja i… »

Vesti dana »