Повезане вести

Рада Трајковић: Снимак убиства Ивановића су ми нудили за новац, рекла сам да немам ни за себе

Рада Трајковић: Снимак убиства Ивановића су ми нудили за новац, рекла сам да немам ни за себе

РТВ 02.10.2019
БЕОГРАД - Једна од политичких представница Срба на Косову Рада Трајковић, дала је Специјалном тужилаштву Косова изјаву поводом њених навода да јој је нуђен снимак убиства Оливера Ивановића. Трајковић је рекла Н1 да је тужиоцу… »
Трајковић поново дала исказ о снимку убиства Оливера Ивановића

Трајковић поново дала исказ о снимку убиства Оливера Ивановића

Дневник 02.10.2019
БЕОГРАД: Рада Трајковић је изјавила да је поново дала исказ у косовском Специјалном тужилаштву у вези са својим наводима да јој је нуђен снимак убиства Оливера Ивановића. Трајковић, кандидат коалиције "Слобода" на предстојећим… »
Рада Трајковић: За снимак убиства Оливера Ивановића тражили су ми новац

Рада Трајковић: За снимак убиства Оливера Ивановића тражили су ми новац

Телеграф 02.10.2019
Она је Специјалном тужилаштву Косова дала изјаву поводом њених навода да јој је нуђен снимак убиства Оливера Ивановића. Једна од политичких представница Срба на Косову Рада Трајковић дала је Специјалном тужилаштву Косова изјаву… »
Трајковић: За снимак убиства Оливера Ивановића тражили су ми новац

Трајковић: За снимак убиства Оливера Ивановића тражили су ми новац

Н1 Инфо 02.10.2019
Једна од политичких представница Срба на Косову Рада Трајковић дала је Специјалном тужилаштву Косова изјаву поводом њених навода да јој је нуђен снимак убиства Оливера Ивановића. Како је Трајковић рекла за Н1, тужиоцу је изнела… »

Вести дана »