Povezane vesti

Da se ovo Zvezdi desilo, navijači bi ''srušili Marakanu''?!

Da se ovo Zvezdi desilo, navijači bi ''srušili Marakanu''?!

Sportske.net 03.10.2019
Da li je u pravu? Na ''Marakani'' je od utorka uveče ponovo sjajno raspoloženje, zahvajujući pobedi nad Olimpijakosom u Ligi šampiona (3:1), ali nekoliko dana pre toga atmosfera ni izbliza nije bila tako dobra, što se posle meča videlo i iz… »
Zvezda je od pobede nad Olimpijakosom zaradila 2.7 miliona evra, koliko će od toga dobiti igrači kao nagradu?

Zvezda je od pobede nad Olimpijakosom zaradila 2.7 miliona evra, koliko će od toga dobiti igrači kao nagradu?

Sportske.net 03.10.2019
Zaslužili su! Sećate se, samo nedelju dana pre velikog trijumfa nad Olimpijakosom u drugom kolu Lige šampiona (3:1), u medijima se, između ostalog, pisalo i da li će i kojom sumom Zvezdini fudbaleri biti novčano kažnjeni zbog poraza u 161. večitom… »
Otkrivena: Jedna rečenica Milojevića na poluvremenu je sve rekla igračima, oglasio se i Terzić

Otkrivena: Jedna rečenica Milojevića na poluvremenu je sve rekla igračima, oglasio se i Terzić

Hot sport 03.10.2019
Crvena zvezda je pobedila Olimpijakos sa 3:1 u 2. kolu ‘B’ grupe Lige šampiona i vratila veru navijačima, ali i ‘nevernim Tomama’ posle poraza od Partizana. Nije blistala crveno-bela četa ni u prvih 45 minuta sa vicešampionom Grčke. Ali, u… »
Zvezdin junak Miloš Vulić: Zbog Napretka sam odbio da odem na pozajmicu u Niš!

Zvezdin junak Miloš Vulić: Zbog Napretka sam odbio da odem na pozajmicu u Niš!

Sportski žurnal 03.10.2019
Očekivao sam da će lopta doći do mene i spremao se da šutnem iz prve – opisuje detalj kod izjednačujućeg gola rezervista šampiona Srbije. Aleksa Vukanović, akvizicija iz Napretka, golom protiv Jang bojsa odvela je Crvenu zvezdu u Ligu šampiona… »
Ko smenjuje Milojevića?

Ko smenjuje Milojevića?

Danas 03.10.2019
Trener Crvene zvezde potvrdio posle meča sa Olimpijakosom da je pod ogromnim pritiskom Iako bi posle pobede Crvene zvezde nad Olimpijakosom (3:1) u drugom kolu B grupe Lige šampiona bilo logično da se priča o velikom preokretu, šansama šampiona… »
Zvezda posle Olimpijakosa u igri za evropsko proleće: Sa Totenhemom za drugo mesto

Zvezda posle Olimpijakosa u igri za evropsko proleće: Sa Totenhemom za drugo mesto

Večernje novosti 02.10.2019
Od naredna dva meča mnogo će zavisiti i Zvezdina sudbina jer će se u trećem i četvrtom kolu sastati sa istim protivnikom, Totenhemom, prvo 22. oktobra u Londonu, a zatim i 6. novembra na "Marakani" NAVIJAČI Crvene zvezde ne skidaju pogled sa tabele… »
Vulić pokazao da je zasluženo ostao: Umesto na pozajmicu, postao junak Zvezde

Vulić pokazao da je zasluženo ostao: Umesto na pozajmicu, postao junak Zvezde

Večernje novosti 02.10.2019
Nisam želeo da idem, rekao sam čelnicima da ću da se izborim za mesto. Ova pobeda nam daje samopuzdanje za nastavak takmičenja - priča Miloš. DVA "džokera" sa klupe, Miloš Vulić i Ričmond Boaći, plus nebeski skok štopera Nemanje Milunovića i… »
Real u problemu, Totenhem u ambisu

Real u problemu, Totenhem u ambisu

Danas 02.10.2019
Drugo kolo Lige šampiona donelo mnoga iznenađenja Preokret Crvene zvezde nije bio jedino iznenađenje u grupama A, B, C i D drugog kola Lige šampiona. Real Madrid je na „Santijago Bernabeu“ jedva iščupao bod protiv Klub Briža (2:2), a Totenhem… »

Vesti dana »