Povezane vesti
Marija i Miljana oterale dadilju iz Zadruge!
Svet & Skandal 03.10.2019
Majka i ćerka su po sobi u kojoj je dadilja boravila sa malim Željkom razbacale stvari, a kako se šuška po društvenim mrežama – nisu joj dozvolile ni da se spakuje. – Mama, ova stoka da me maršira neće. Kaži joj da ide na kapiju – govorila… »
Miljana napravila skandal u Zadruzi, a ovo je nova Željkova dadilja i nećete verovati koliko para dobija za čuvanje bebe u…
Blic 03.10.2019
Nakon što je Miljana Kulić sinoć napravila skandl kada je zajedno sa majkom Marijom sve stvari Željkove dadilje izbacila ispred sobe i njoj dala otkaz, stiže vest ko dolazi na njeno mesto. Naime, prema pisanju "Srbije Danas", nova dadilja Miljaninog… »
Preživela strašan pogrom na Kosmetu i ostala bez kore hleba: Sad će ona biti nova dadilja malom Željku, a evo koliko će za…
Kurir 03.10.2019
Miljana i Marija Kulić oterale su dadilju koja je čuvala malog Željka i stvari joj razbacale ispred Tajne sobe u "Zadruzi", ne dozvolivši joj ni da se spakuje. Ovo nije prva dadilja sa kojom su Kulićke nezadovoljne, a većina je odustala od ovog… »
Dadilja malog Željka zaradila šut-kartu! A Kulićka joj nije dala ni stvari da spakuje: Sve se vuče po rijaliti imanju…
Kurir 03.10.2019
Poznato je da Miljana Kulić baš nema sreće sa dadiljama koje zajedno sa njom i njenom majkom ulaze u rijaliti, kako bi brinule o bebi Željku. Međutim, od šok fotografija sa fan stranica koje trenutno kolaju internetom sve se trese - poslednjoj… »
Vesti dana »
![Studentski pohod ka Kragujevcu: Treći dan pešačenja iz Beograda i Niša](https://nstatic.net/img/logo/s/bbc-news.png)
Studentski pohod ka Kragujevcu: Treći dan pešačenja iz Beograda i Niša
BBC News pre 1 satjoš 37 povezanih
!["Ja sam samo izvršilac": Apostolovski svu "krivicu" svalio na Papića i Grčića, šest sati je iznosio odbranu](https://nstatic.net/569/38977569xzglfi.jpg)
"Ja sam samo izvršilac": Apostolovski svu "krivicu" svalio na Papića i Grčića, šest sati je iznosio odbranu
Telegraf pre 1 satjoš 22 povezane