Povezane vesti
U Skupštini predstavljen set ekonomskih zakona: Biće bolja kontrola državne pomoći
Večernje novosti 03.10.2019
Ministar finansija Siniša Mali u četvrtak je u Skupštini Srbije predstavi novi Predlog zakona o računovodstvu i još dva predloga ekonomskih zakona. OD 1. januara 2022. preduzeća i preduzetnici će fakture moći da izdaju isključivo u elektronskom obliku, a… »
Poslanici o državnoj pomoći i zakonu o računovodstvu
RTV 03.10.2019
BEOGRAD - Poslanici vladajuće koalicije najavili su danas podršku setu zakona iz oblasti finansija, među kojima je Predlog zakona o kontroli državne pomoći. Poslanik Stranke moderne Srbije Aleksandar Stevanović rekao je u raspravi da smo zemlja koja voli… »
Ministar Mali u skupštini: Zakon za transparentniju dodelu državne pomoći
Kurir 03.10.2019
Ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas da se Predlogom zakona o kontroli državne pomoći, koji je danas pred poslanicima, jača transparentnost dodele državne pomoći, omogućava se efikasnija kontrola i otklanjaju nejasnoće koje su do sada… »
Vesti dana »
(Video) Jeziv prizor na auto-putu Beograd-Niš! Zapalio se kamion kod Markovca, plamen bukti na sve strane, gust dim prekrio kolovoz: Saobraćaj obustavljen, stvara se gužva!
Blic pre 5 minutajoš 124 povezane
(Foto, video) "Nema veće časti i većeg ponosa za mene!" Si Đinping odlikovao Vučića Ordenom prijateljstva
Blic pre 10 minutajoš 24 povezane
Mali: Prosečna plata za mart 121.650 dinara, realan rast od 9,5 odsto
NIN pre 45 minutajoš 24 povezane
N1 došao do snimka iz 2018. na kom se vidi kako Aleksandar Nešović preti građanima i kaže - "ja sam policija, ajde sklanjajte se"
Nova pre 40 minutajoš 9 povezanih
Alarmantno u Zapadnoj Srbiji, oglasio se direktor "Rzava": Bez vode i naredna 2 dana, ovo su vanredne mere
Telegraf pre 34 minutajoš 24 povezane