Povezane vesti
Đuričko: Odlazim u Ameriku zbog profesionalnog usavršavanja, ali se brzo vraćam
Danas 03.10.2019
Glumac Nikola Đuričko u razgovoru za emisiju “Među nama” na TV Nova S rekao je da je razlog njegovog odlaska u Ameriku profesionalno usavršavanje, ali da će se ubrzo i vratiti. „Mislim da čovek mora da preuzme uzde svog života, ja sam dosta dozvoljavao… »
Đuričko: U Americi zbog profesionalnog usavršavanja, ali se ubrzo vraćam
N1 Info 03.10.2019
Glumac Nikola Đuričko u razgovoru za emisiju “Među nama” na TV Nova S rekao je da je razlog njegovog odlaska u Ameriku profesionalno usavršavanje, ali da će se ubrzo i vratiti. "Mislim da čovek mora da preuzme uzde svog života, ja sam dosta dozvoljavao… »
Vesti dana »
"Beogradski marš": Građani krenuli na 39 kilometara dugu šetnju povodom godišnjice poziva studenata na organizovanje zborova
Insajder pre 52 minutajoš 11 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB - SAD bombardovale iransko ostrvo Harg; Mediji: Pogođena američka ambasada u Bagdadu
RTV pre 1 satjoš 46 povezanih
Ambasadori Nemačke i Francuske u Prištini podržali dogovor o primeni Zakona o strancima
NIN pre 1 satjoš 27 povezanih
Vučić: Ovo je olakšanje, hvala Evropljanima na trudu; Petković: Izbegli smo najcrnji scenario za Srbe na KiM
RTS pre 1 satjoš 20 povezanih
Severna Koreja ispalila deset raketa ka Istočnom moru: Južna Koreja osudila lansiranje i pozvala na obustavu
Euronews pre 1 satjoš 20 povezanih