Povezane vesti

Boki 13 tražio da mu ukinu pritvor zbog lošeg zdravlja

Boki 13 tražio da mu ukinu pritvor zbog lošeg zdravlja

Vesti online 03.10.2019
Prvooptuženi u aferi „Reket“ Bojan Jovanovski-Boki 13 danas je u Apelacionom sudu u Skoplju na javnoj sednici zahtevao da bude pušten iz pritvora zbog zdrastvenih razloga, prenosi portal Plusinfo. On je u svom obraćanju u sudu govorio o svom… »
Boki 13 traži da mu ukinu pritvor zbog lošeg zdravlja

Boki 13 traži da mu ukinu pritvor zbog lošeg zdravlja

Večernje novosti 03.10.2019
Jovanovski je u pritvoru po tri osnova, zbog mogućnosti da utiče na svedoke, da ponovi delo i opasnosti od bekstva. Prvooptuženi u aferi "Reket" Bojan Jovanovski-Boki 13 danas je u Apelacionom sudu u Skoplju na javnoj sednici zahtevao da bude pušten… »
Boki 13 tražio da mu ukinu pritvor zbog pogoršanog zdravlja: Moj lik i delo ukazuju da neću pobeći

Boki 13 tražio da mu ukinu pritvor zbog pogoršanog zdravlja: Moj lik i delo ukazuju da neću pobeći

Kurir 03.10.2019
Prvooptuženi u aferi "Reket" Bojan Jovanovski, popularniji kao Boki 13, u Apelacionom sudu u Skoplju je na javnoj sednici zahtevao da bude pušten iz pritvora zbog zdravstvenih razloga. "Niti moj mentalni sklop, niti povezanost sa porodicom, niti moj lik… »
Cirkus na suđenju veka! Boki probao da se izvuče iz zatvora na sve moguće načine, a onda je usledio preokret!

Cirkus na suđenju veka! Boki probao da se izvuče iz zatvora na sve moguće načine, a onda je usledio preokret!

Alo 03.10.2019
Prvooptuženi u aferi "Reket" Bojan Jovanovski-Boki 13 danas je u Apelacionom sudu u Skoplju na javnoj sednici zahtevao da bude pušten iz pritvora zbog zdrastvenih razloga, prenosi portal Plusinfo. On je u svom obraćanju u sudu govorio o svom… »
Boki 13 se brani pred sudom: Moj lik i delo ...

Boki 13 se brani pred sudom: Moj lik i delo ...

Mondo 03.10.2019
Nekadašnja zvezda rijalitija i prvooptuženi za iznudu 1, 5 miliona evra Bojan Jovanovski poznatiji kao Boki 3 zatražio je od Apelacionog suda da mu ukine pritvor. Obrazlažio zahtev zdravstvenim problemima i "likom i delom". Nekadašnja zvezda… »
Boki 13: Moj lik i delo...

Boki 13: Moj lik i delo...

RTS 03.10.2019
Nekadašnja zvezda rijalitija i prvooptuženi u aferi koja potresa makedonsko pravosuđe, Bojan Jovanovski zatražio je od Apelacionog suda da mu ukine pritvor, obrazlažući zahtev zdravstvenim problemima i "likom i delom". "Ni moj mentalni sklop, ni… »

Vesti dana »

Ilon Mask napušta Trampovu administraciju

Ilon Mask napušta Trampovu administraciju

Danas pre 36 minutajoš 16 povezanih
Američki sud blokirao Trumpove carine

Američki sud blokirao Trumpove carine

Al Jazeera pre 11 minutajoš 14 povezanih
Danas je Spasovdan ili Vaznesenje Gospodnje

Danas je Spasovdan ili Vaznesenje Gospodnje

RTV pre 1 satjoš 11 povezanih