Povezane vesti

Boki 13 tražio da mu ukinu pritvor zbog lošeg zdravlja

Boki 13 tražio da mu ukinu pritvor zbog lošeg zdravlja

Vesti online 03.10.2019
Prvooptuženi u aferi „Reket“ Bojan Jovanovski-Boki 13 danas je u Apelacionom sudu u Skoplju na javnoj sednici zahtevao da bude pušten iz pritvora zbog zdrastvenih razloga, prenosi portal Plusinfo. On je u svom obraćanju u sudu govorio o svom… »
Boki 13 traži da mu ukinu pritvor zbog lošeg zdravlja

Boki 13 traži da mu ukinu pritvor zbog lošeg zdravlja

Večernje novosti 03.10.2019
Jovanovski je u pritvoru po tri osnova, zbog mogućnosti da utiče na svedoke, da ponovi delo i opasnosti od bekstva. Prvooptuženi u aferi "Reket" Bojan Jovanovski-Boki 13 danas je u Apelacionom sudu u Skoplju na javnoj sednici zahtevao da bude pušten… »
Boki 13 tražio da mu ukinu pritvor zbog pogoršanog zdravlja: Moj lik i delo ukazuju da neću pobeći

Boki 13 tražio da mu ukinu pritvor zbog pogoršanog zdravlja: Moj lik i delo ukazuju da neću pobeći

Kurir 03.10.2019
Prvooptuženi u aferi "Reket" Bojan Jovanovski, popularniji kao Boki 13, u Apelacionom sudu u Skoplju je na javnoj sednici zahtevao da bude pušten iz pritvora zbog zdravstvenih razloga. "Niti moj mentalni sklop, niti povezanost sa porodicom, niti moj lik… »
Cirkus na suđenju veka! Boki probao da se izvuče iz zatvora na sve moguće načine, a onda je usledio preokret!

Cirkus na suđenju veka! Boki probao da se izvuče iz zatvora na sve moguće načine, a onda je usledio preokret!

Alo 03.10.2019
Prvooptuženi u aferi "Reket" Bojan Jovanovski-Boki 13 danas je u Apelacionom sudu u Skoplju na javnoj sednici zahtevao da bude pušten iz pritvora zbog zdrastvenih razloga, prenosi portal Plusinfo. On je u svom obraćanju u sudu govorio o svom… »
Boki 13 se brani pred sudom: Moj lik i delo ...

Boki 13 se brani pred sudom: Moj lik i delo ...

Mondo 03.10.2019
Nekadašnja zvezda rijalitija i prvooptuženi za iznudu 1, 5 miliona evra Bojan Jovanovski poznatiji kao Boki 3 zatražio je od Apelacionog suda da mu ukine pritvor. Obrazlažio zahtev zdravstvenim problemima i "likom i delom". Nekadašnja zvezda… »
Boki 13: Moj lik i delo...

Boki 13: Moj lik i delo...

RTS 03.10.2019
Nekadašnja zvezda rijalitija i prvooptuženi u aferi koja potresa makedonsko pravosuđe, Bojan Jovanovski zatražio je od Apelacionog suda da mu ukine pritvor, obrazlažući zahtev zdravstvenim problemima i "likom i delom". "Ni moj mentalni sklop, ni… »

Vesti dana »