Povezane vesti

Izrađen Nacrt zakona o izmenama i dopunama Zakona o finansiranju političkih aktivnosti

Izrađen Nacrt zakona o izmenama i dopunama Zakona o finansiranju političkih aktivnosti

Danas 03.10.2019
Ministarstvo finansija je na predlog Radne grupe za saradnju sa OEBS i Kancelarije za demokratske institucije i ljudska prava izradilo Nacrt zakona o izmenama i dopunama Zakona o finansiranju političkih aktivnosti, saopšteno je nakon sednice Vlade. Cilj… »
Nova mera Vlade za izbore: Menja se Zakon o finansiranju političkih aktivnosti

Nova mera Vlade za izbore: Menja se Zakon o finansiranju političkih aktivnosti

N1 Info 03.10.2019
Ministarstvo finansija je na predlog Radne grupe za saradnju sa OEBS-om i Kancelarije za demokratske institucije i ljudska prava izradilo Nacrt izmena Zakona o finansiranju političkih aktivnosti, koji se od danas nalazi u javnoj raspravi, saopšteno je… »
Predložene izmene Zakona o finansiranju političkih aktivnosti: Nove mere za bolji izborni proces

Predložene izmene Zakona o finansiranju političkih aktivnosti: Nove mere za bolji izborni proces

Telegraf 03.10.2019
Nacrt Zakona nalazi se u javnoj raspravi od danas, 3. oktobra 2019. godine, a tekst Nacrta objavljen je veb-stranici Ministarstva finansija. Ministarstvo finansija je na predlog Radne grupe za saradnju sa OEBS i Kancelarije za demokratske institucije i… »

Vesti dana »

Jokić: Ja na prvom mestu? Iznenađen sam, hvala svima

Jokić: Ja na prvom mestu? Iznenađen sam, hvala svima

Sport klub pre 21 minutajoš 15 povezanih
Danas se obeležavaju Oci i Tucindan

Danas se obeležavaju Oci i Tucindan

Moj Novi Sad pre 1 satjoš 7 povezanih
U Srbiji danas dan žalosti zbog tragedije na Cetinju

U Srbiji danas dan žalosti zbog tragedije na Cetinju

Glas Zapadne Srbije pre 1 satjoš 18 povezanih