Повезане вести
Додик поручио комшићу: Смешно и неозбиљно позивање Лаврова да поштује став институција БиХ, а ни сам то не ради
Вечерње новости 03.10.2019
Српски члан Председништва БиХ је истакао да је Руска Федерација веома доследна у својој политици према БиХ, базираној на поштовању Дејтонског мировног споразума. Српски члан Председништва БиХ, Милорад Додик, изјавио је да је… »
Додик: Смешно и неозбиљно Комшићево позивање Лаврова
Вести онлине 03.10.2019
Српски члан Председништва БиХ, Милорад Додик, изјавио је данас да је смешно и неозбиљно да један члан Председништва БиХ позива шефа руске дипломатије Сергеја Лаврова да поштује став институција БиХ, а да их при том сам не… »
Додик: Смешно и неозбиљно — Комшић не поштује институције БиХ, а позива Лаврова
Спутник 03.10.2019
Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик изјавио је да је смешно и неозбиљно да један члан Председништва БиХ позива шефа руске дипломатије Сергеја Лаврова да поштује став институција БиХ, а да их при томе сам не поштује… »
"Смешно и неозбиљно": Додик: Комшић позива шефа руске дипломатије да поштује институције БиХ, а сам то не чини
Блиц 03.10.2019
Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик изјавио је данас да је смешно и неозбиљно да један члан Председништва БиХ позива шефа руске дипломатије Сергеја Лаврова да поштује став институција БиХ, а да их при том сам не поштује… »
Вести дана »
Ниш под водом! Киша претворила улице у реке и језера, а неће стати до суботе: Ево када се очекује прави потоп (фото/видео)
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана
Почиње суђење за трагедију у дискотеци у Кочанима: Међу оптуженима за страдање 63 особе - власник објекта, градоначелник, неколико министара...
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Чека се трампово "амин": Сенат усвојио закон о објављивању Епстајнових досијеа
Блиц пре 2 сатајош 4 повезане
Трамп срдачно примио у Вашингтону саудијског предстолонаследника Мохамеда бин Салмана
Данас пре 5 сатијош 1 повезана