Povezane vesti

Dodik: Smešno i neozbiljno Komšićevo pozivanje Lavrova

Dodik: Smešno i neozbiljno Komšićevo pozivanje Lavrova

Vesti online 03.10.2019
Srpski član Predsedništva BiH, Milorad Dodik, izjavio je danas da je smešno i neozbiljno da jedan član Predsedništva BiH poziva šefa ruske diplomatije Sergeja Lavrova da poštuje stav institucija BiH, a da ih pri tom sam ne poštuje. – Željko… »
Dodik poručio komšiću: Smešno i neozbiljno pozivanje Lavrova da poštuje stav institucija BiH, a ni sam to ne radi

Dodik poručio komšiću: Smešno i neozbiljno pozivanje Lavrova da poštuje stav institucija BiH, a ni sam to ne radi

Večernje novosti 03.10.2019
Srpski član Predsedništva BiH je istakao da je Ruska Federacija veoma dosledna u svojoj politici prema BiH, baziranoj na poštovanju Dejtonskog mirovnog sporazuma. Srpski član Predsedništva BiH, Milorad Dodik, izjavio je da je smešno i neozbiljno da… »
Dodik: Smešno i neozbiljno — Komšić ne poštuje institucije BiH, a poziva Lavrova

Dodik: Smešno i neozbiljno — Komšić ne poštuje institucije BiH, a poziva Lavrova

Sputnik 03.10.2019
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da je smešno i neozbiljno da jedan član Predsedništva BiH poziva šefa ruske diplomatije Sergeja Lavrova da poštuje stav institucija BiH, a da ih pri tome sam ne poštuje. „Željko Komšić… »
"Smešno i neozbiljno": Dodik: Komšić poziva šefa ruske diplomatije da poštuje institucije BiH, a sam to ne čini

"Smešno i neozbiljno": Dodik: Komšić poziva šefa ruske diplomatije da poštuje institucije BiH, a sam to ne čini

Blic 03.10.2019
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas da je smešno i neozbiljno da jedan član Predsedništva BiH poziva šefa ruske diplomatije Sergeja Lavrova da poštuje stav institucija BiH, a da ih pri tom sam ne poštuje. -Željko Komšić… »

Vesti dana »