Повезане вести
Додик поручио комшићу: Смешно и неозбиљно позивање Лаврова да поштује став институција БиХ, а ни сам то не ради
Вечерње новости 03.10.2019
Српски члан Председништва БиХ је истакао да је Руска Федерација веома доследна у својој политици према БиХ, базираној на поштовању Дејтонског мировног споразума. Српски члан Председништва БиХ, Милорад Додик, изјавио је да је… »
Додик: Смешно и неозбиљно Комшићево позивање Лаврова
Вести онлине 03.10.2019
Српски члан Председништва БиХ, Милорад Додик, изјавио је данас да је смешно и неозбиљно да један члан Председништва БиХ позива шефа руске дипломатије Сергеја Лаврова да поштује став институција БиХ, а да их при том сам не… »
Додик: Смешно и неозбиљно — Комшић не поштује институције БиХ, а позива Лаврова
Спутник 03.10.2019
Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик изјавио је да је смешно и неозбиљно да један члан Председништва БиХ позива шефа руске дипломатије Сергеја Лаврова да поштује став институција БиХ, а да их при томе сам не поштује… »
"Смешно и неозбиљно": Додик: Комшић позива шефа руске дипломатије да поштује институције БиХ, а сам то не чини
Блиц 03.10.2019
Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик изјавио је данас да је смешно и неозбиљно да један члан Председништва БиХ позива шефа руске дипломатије Сергеја Лаврова да поштује став институција БиХ, а да их при том сам не поштује… »
Вести дана »

Пренос: Ангелина Топић се бори за медаљу на Светском првенству, такмичење прекинуто!
Вечерње новости пре 30 минутајош 18 повезаних

Браво, момци! Наши баскеташи су у полуфиналу Светског првенства! Следи окршај са Хрватском! Ево када је борба за финале!
Курир пре 39 минутајош 25 повезаних

Израелске снаге настављају окупацију града Газе, хиљаде беже пред тенковима
BBC News пре 1 сатјош 17 повезаних