Повезане вести

Додик поручио комшићу: Смешно и неозбиљно позивање Лаврова да поштује став институција БиХ, а ни сам то не ради

Додик поручио комшићу: Смешно и неозбиљно позивање Лаврова да поштује став институција БиХ, а ни сам то не ради

Вечерње новости 03.10.2019
Српски члан Председништва БиХ је истакао да је Руска Федерација веома доследна у својој политици према БиХ, базираној на поштовању Дејтонског мировног споразума. Српски члан Председништва БиХ, Милорад Додик, изјавио је да је… »
Додик: Смешно и неозбиљно Комшићево позивање Лаврова

Додик: Смешно и неозбиљно Комшићево позивање Лаврова

Вести онлине 03.10.2019
Српски члан Председништва БиХ, Милорад Додик, изјавио је данас да је смешно и неозбиљно да један члан Председништва БиХ позива шефа руске дипломатије Сергеја Лаврова да поштује став институција БиХ, а да их при том сам не… »
Додик: Смешно и неозбиљно — Комшић не поштује институције БиХ, а позива Лаврова

Додик: Смешно и неозбиљно — Комшић не поштује институције БиХ, а позива Лаврова

Спутник 03.10.2019
Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик изјавио је да је смешно и неозбиљно да један члан Председништва БиХ позива шефа руске дипломатије Сергеја Лаврова да поштује став институција БиХ, а да их при томе сам не поштује… »
"Смешно и неозбиљно": Додик: Комшић позива шефа руске дипломатије да поштује институције БиХ, а сам то не чини

"Смешно и неозбиљно": Додик: Комшић позива шефа руске дипломатије да поштује институције БиХ, а сам то не чини

Блиц 03.10.2019
Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик изјавио је данас да је смешно и неозбиљно да један члан Председништва БиХ позива шефа руске дипломатије Сергеја Лаврова да поштује став институција БиХ, а да их при том сам не поштује… »

Вести дана »