Povezane vesti
Dodik: Smešno i neozbiljno Komšićevo pozivanje Lavrova
Vesti online 03.10.2019
Srpski član Predsedništva BiH, Milorad Dodik, izjavio je danas da je smešno i neozbiljno da jedan član Predsedništva BiH poziva šefa ruske diplomatije Sergeja Lavrova da poštuje stav institucija BiH, a da ih pri tom sam ne poštuje. – Željko… »
Dodik poručio komšiću: Smešno i neozbiljno pozivanje Lavrova da poštuje stav institucija BiH, a ni sam to ne radi
Večernje novosti 03.10.2019
Srpski član Predsedništva BiH je istakao da je Ruska Federacija veoma dosledna u svojoj politici prema BiH, baziranoj na poštovanju Dejtonskog mirovnog sporazuma. Srpski član Predsedništva BiH, Milorad Dodik, izjavio je da je smešno i neozbiljno da… »
Dodik: Smešno i neozbiljno — Komšić ne poštuje institucije BiH, a poziva Lavrova
Sputnik 03.10.2019
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da je smešno i neozbiljno da jedan član Predsedništva BiH poziva šefa ruske diplomatije Sergeja Lavrova da poštuje stav institucija BiH, a da ih pri tome sam ne poštuje. „Željko Komšić… »
"Smešno i neozbiljno": Dodik: Komšić poziva šefa ruske diplomatije da poštuje institucije BiH, a sam to ne čini
Blic 03.10.2019
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas da je smešno i neozbiljno da jedan član Predsedništva BiH poziva šefa ruske diplomatije Sergeja Lavrova da poštuje stav institucija BiH, a da ih pri tom sam ne poštuje. -Željko Komšić… »
Vesti dana »
"Fokusiran sam samo na jedno": Evo šta je Zelenski rekao kada su ga pitali da li će obustavljanje pomoći SAD uticati na Ukrajinu
Blic pre 4 satijoš 3 povezane
Evo koliko godina robije preti ženi koja je ljubavniku prosula kiselinu po genitalijama: Muškarac umro posle mesec dana borbe, ona danas uhapšena
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
Tramp šokirao još jednom odlukom: Obustavljena obrada zahteva za pasoše za transrodne osobe: Oglasio se Stejt department
Blic pre 6 satijoš 1 povezana