Povezane vesti
Vučić pozvao Srbe da glasaju za Srpsku listu: Pitanje opstanka
Politika 04.10.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pozvao je Srbe da na parlamentarnim izborima na Kosovu izađu na izbore i glasaju za Srpsku listu navodeći da je to pitanje „našeg opstanka, jedinstva i budućnosti na Kosovu i Metohiji”. Vučić je novinarima… »
Vučić pozvao Srbe da glasaju za Srpsku listu
Slobodna Evropa 04.10.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pozvao je danas sve Srbe da na parlamentarnim izborima na Kosovu u nedelju 6. oktobra izađu i glasaju za Srpsku listu. Nakon sastanka sa predstavnicima Srpske liste u Predsedništvu Srbije u Beogradu, Vučić je kazao… »
Vučić: Dve godine slušam da sam umešan u ubistvo, sram vas bilo lažovi!
Mondo 04.10.2019
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je, uoči izbora na Kosovu, da se protiv Srpske liste vodi brutalna kampanja. "Sedam godina slušam da sam izdajnik, a dve godine da sam umešan u ubistvo Ivanovića - sram vas bilo, lažovi najodvratniji". Predsednik… »
Đurić: Nedelja je najvažniji dan za Srbiju i Srbe na KiM
Večernje novosti 04.10.2019
Marko Đurić pozvao Srbe na KiM da izađu na izbore i podrže Srpsku listu. Direktor Kancelarije za KiM, Marko Đurić, izjavio je da je 6. oktobar, kada će biti održani vanredni parlamentarni izbori na KiM, najvažniji dan za Srbiju i Srbe na KiM koje… »
SPS pozvao Srbe na KiM da glasaju za Srpsku listu
RTS 04.10.2019
Poslanička grupa Socijalističke partije Srbije pozvala je Srbe koji žive na teritoriji Kosova i Metohije da u nedelju izađu na izbore i podrže Srpsku listu jer je to glas za opstanak srpskog naroda na tim prostorima. Šef poslaničke grupe SPS… »
Vučić: Imenovanje Grenela iznenađenje, razgovaraću danas sa njim
Danas 04.10.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je za njega iznenadjujuća vest odluka američkog predsednika da imenuje aktuelnog američkog ambasadora u Nemačkoj Ričarda Grenela za specijalnog predsedničkog izaslanika za pregovore Beograda i… »
Vučić posle sastanka: Glas za Srpsku listu - glas za opstanak i budućnost Srba na KiM i Srbije
Večernje novosti 04.10.2019
Predsednik Aleksandar Vučić pozvao je građane na KiM da glasaju za SL. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ponovo je danas pozvao sve Srbe na Kosovu i Metohiji da izađu na izbore 6. oktobra i glasaju po svojoj savesti, a da je njegova molba da… »
Vučić Srbima na KiM: Glasajte po savesti
Dnevnik 04.10.2019
BEOGRAD: Pozivam sve Srbe naKosovu i Metohiji da izađu na izbore 6. oktobra i glasaju po svojoj savesti, a moj poziv i molba je da glasaju za Srpsku listu, rekao je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić. „U ovoj kampanji, poštovani Srbi, Srpkinje… »
Predsednik Vučić uoči izbora na Kim: Izlazak na glasanje je pitanje opstanka Srba, vodili su kampanju uterivanja straha u…
Kurir 04.10.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučića sastao se danas u Beogradu sa kandidatima Srpske liste za poslanike na predstojećim parlamentarim izborima na Kosovu i Metohiji. 14.24 - Meni smeta na slici Radoičića i Rakića sa Pacolijem jahta, baš me briga… »
"Ajde, pohapsite nas sve": Vučić sa Srpskom listom uoči izbora na Kosovu o pritiscima
Blic 04.10.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastaje se danas sa 17 kandidatima Srpske liste za poslanike na parlamentarim izborima na KiM. Vučić je nakon sastanka govorio o tome kroz kakve pritiske je prolazila Srpska lista tokom izborne kampanje. Govoreći o… »
Vučić: Brutalna kampanja protiv Srpske liste
RTS 04.10.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je nakon sastanka sa kandidatima Srpske liste za poslanike u kosovskoj skupštini pozvao sve Srbe da u nedelju glasaju za Srpsku listu. Kaže da se protiv te liste vodila brutalna kampanja. Aleksandar Vučić i… »
Vučić sa kandidatima za poslanike Srpske liste
Dnevnik 04.10.2019
BEOGRAD: Predsednik Aleksandar Vučić sastao se danas sa kandidatima za poslanike Srpske liste na vanrednim parlamentarnim izborima koji se u nedelju održavaju na Kosovu i Metohiji. Sastanak predsednika sa 17 kandidata Srpske liste za poslanike, kome… »
Vesti dana »
Ugašen požar u tc "Ušće": Vrši se provera komletnog objekta, oglasio se MUP: Nema povređenih
Blic pre 4 satijoš 3 povezane
Državni sekretar SAD preuzeo kontrolu nad do sada nezavisnim USAID-om
Danas pre 3 satajoš 2 povezane
Patosirao čoveka kod Cvetkove pijace: Napadač mu najpre duvao u uvo "vuvuzelom", a potom ga pesnicom udario u nos
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
Tramp odložio uvođenje carina i prema Kanadi, na snazi ostaju samo one prema Kini
Danas pre 2 satajoš 1 povezana