Povezane vesti
Grigorije: I kad se razgraničimo živećemo jedni sa drugima
Danas 04.10.2019
„Nadu mi daje što vidim da imam s kim“, kaže o stanju crkve u Nemačkoj episkop Grigorije. On je za DW govorio o uvođenju službi na nemačkom, problemu Kosova i razlozima što se sve više Srba iseljava u Nemačku. „Postojala je priča o planu ‘razgraničenja’… »
Vladika Grigorije: Glupa teza o životu jednih pored drugih - živećemo sa drugima
N1 Info 04.10.2019
Postojala je priča o planu "razgraničenja", nikada se ništa nije jasno reklo, pa ne znam ni da li taj plan postoji, rekao je o kosovskom problemu u intervjuu za Dojče vele (DW) vladika Grigorije. "Glupa je ta teza da ćemo, kada se razgraničimo, živeti… »
Vesti dana »
Novosadska skupština oduzima prostor Akademiji, Mićin tvrdi da je taj prostor zloupotrebljen
Beta pre 2 satajoš 40 povezanih
Ministarstvo kulture: Požar na krovu paviljona Srbije u Veneciji izbio tokom renoviranja
Beta pre 15 minutajoš 26 povezanih
Uživo - Osveta za ubistvo najmoćnijeg Iranca! Zgrade padaju kao kule od karata, gori Dubai, pogođena nuklearka puna Rusa
Mondo pre 1 satjoš 29 povezanih
"Osmeh Vojvodine" u brojkama: 186 kilometara asfalta, 12 petlji i 46 mostova spojiće Bački Breg i Srpsku Crnju (foto)
Blic pre 10 minutajoš 26 povezanih
Iranska garda hitno upozorava Klonite se naftnih postrojenja u Saudiskoj Arabiji, UAE i Kataru
Večernje novosti pre 45 minutajoš 48 povezanih