Povezane vesti
Grigorije: I kad se razgraničimo živećemo jedni sa drugima
Danas 04.10.2019
„Nadu mi daje što vidim da imam s kim“, kaže o stanju crkve u Nemačkoj episkop Grigorije. On je za DW govorio o uvođenju službi na nemačkom, problemu Kosova i razlozima što se sve više Srba iseljava u Nemačku. „Postojala je priča o planu ‘razgraničenja’… »
Vladika Grigorije: Glupa teza o životu jednih pored drugih - živećemo sa drugima
N1 Info 04.10.2019
Postojala je priča o planu "razgraničenja", nikada se ništa nije jasno reklo, pa ne znam ni da li taj plan postoji, rekao je o kosovskom problemu u intervjuu za Dojče vele (DW) vladika Grigorije. "Glupa je ta teza da ćemo, kada se razgraničimo, živeti… »
Vesti dana »
Uprkos primirju sukobi na Bliskom istoku se nastavljaju: Izrael tvrdi da Liban nije uključen u sporazum
Danas pre 29 minutajoš 31 povezana
Iran će prihodovati čak 364 miliona dolara tokom dvonedeljnog prekida vatre
RTV pre 30 minutajoš 96 povezanih
Do Uskrsa jutarnji mrazevi i temperature do -7 stepeni: Evo kako će biti na dan velikog hrišćanskog praznika i kakvo nas vreme čeka posle toga
Nova pre 1 satjoš 23 povezane
Udario u betonski krst i poginuo: Jezivi detalji saobraćajne nesreće u Surčinu, preminuo muškarac (30)
Blic pre 46 minutajoš 14 povezanih
Detalji stravičnog udes kod surčina: Izleteo sa puta i udario u krst, poginuo na licu mesta!
Telegraf pre 55 minutajoš 14 povezanih