Povezane vesti
Grigorije: I kad se razgraničimo živećemo jedni sa drugima
Danas 04.10.2019
„Nadu mi daje što vidim da imam s kim“, kaže o stanju crkve u Nemačkoj episkop Grigorije. On je za DW govorio o uvođenju službi na nemačkom, problemu Kosova i razlozima što se sve više Srba iseljava u Nemačku. „Postojala je priča o planu ‘razgraničenja’… »
Vladika Grigorije: Glupa teza o životu jednih pored drugih - živećemo sa drugima
N1 Info 04.10.2019
Postojala je priča o planu "razgraničenja", nikada se ništa nije jasno reklo, pa ne znam ni da li taj plan postoji, rekao je o kosovskom problemu u intervjuu za Dojče vele (DW) vladika Grigorije. "Glupa je ta teza da ćemo, kada se razgraničimo, živeti… »
Vesti dana »
Tropski talas u Srbiji: U 16 časova najtoplije u Somboru sa 38 stepeni, najsvežije na Kopaoniku sa 21
Newsmax Balkans pre 18 minutajoš 35 povezanih
Španija postavlja morsku barijeru nakon masovnog priliva migranata u Seutu
IndeksOnline pre 2 satajoš 30 povezanih
(Foto) Požar u Centru za reciklažu u Kraljevu pod kontrolom, reagovalo Ministarstvo za zaštitu životne sredine
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 26 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA - Masovni raketni napad na Kijev - 9 mrtvih, 30 povređenih; Zelenski potvrdio napad na tri rafinerije u Baškortostanu i ruski brod "Janina
RTV pre 18 minutajoš 36 povezanih
Uživo: UFC spektakl u Beogradu – fenomenalna pobeda Borislava, slavili i Leka i Nina
Sputnik pre 18 minutajoš 24 povezane