Povezane vesti
Karma je k*čka! Udala se za partnera koji je ostavio ženu zbog nje, a onda je i nju prevario i šutnuo posle 7 godina braka…
Kurir 05.10.2019
Danijela TrbovićDanijela Trbović ostala je upamćena po emisiji gde je svojim britkim jezikom uspevala da svakog takmičara "saseče u korenu" i natema mu strah u kosti. Ona danas ima 56 godine i dalje se bavi novinarstvom i voditeljskim poslom, i mada o… »
Muž je varao, razvela se i našla 13 godina mlađeg: Vodila je "Najslabiju kariku", danas ima 56 godina i burne ljubavi iza sebe…
Blic 05.10.2019
Voditeljku Danielu Trbović publika je upamtila kao domaćicu hrvatskog izdanja kviza "Najslabija karika", koji je vodila od 2004. do 2010. godine i važila za damu izuzetno britkog jezika. Daniela Trbović danas ima 56 godina, i dalje se bavi novinarstvom i… »
Vesti dana »
Netanjahu: Iran više nije ista zemlja nakon američko-izraelskih napada
RTV pre 51 minutajoš 36 povezanih
Vučić: Otkad sam ja premijer i predsednik države - nema ratova, sukoba, destabilizacije
Radio 021 pre 11 minutajoš 31 povezana
Hamnei preti: 'Ormuski moreuz ostati zatvoren', Amerika na rat potrošila više od 11 milijardi dolara
BBC News pre 2 satajoš 26 povezanih
Nova računica za vozače u Evropi: Zbog skupe nafte gorivo bi moglo da poskupi i do 220 evra
Blic pre 6 satijoš 39 povezanih
SSP: Danas, 23 godine kasnije, mi smo i dalje pred istim zadatkom
Glas Šumadije pre 4 satijoš 82 povezane