Povezane vesti

Lalatović pogovorio o incidentima u Nišu: Psovali mi majku i pljunuli me u lice

Lalatović pogovorio o incidentima u Nišu: Psovali mi majku i pljunuli me u lice

Večernje novosti 05.10.2019
Zaslužio sam kaznu jer sam napravio ispad, ali sam bio provociran, kaže Nenad Lalatović. NENAD Lalatović vratio se protiv Spartaka (2:0) na klupu Vojvodine. Šef struke novosadskog tima konačno je progovirio o izdržana tri meča suspenzije i ukupne… »
"Pljuvali su me u lice, vređali majku i dete": Lalatović konačno progovorio o drakonskoj kazni i "klanju" u Nišu!

"Pljuvali su me u lice, vređali majku i dete": Lalatović konačno progovorio o drakonskoj kazni i "klanju" u Nišu!

Sportal blic 05.10.2019
Vratio se Nenad Lalatović na klupu Vojvodine, puleni su mu na poklon dali pobedu nad Spartakom (2:0). Šef struke novosadskog tima se nije oglašavao u javnosti otkako je dobio tri meča suspenzije i ukupno 800.000 dinara kazne zbog ispada na meču sa… »
Lalatović: Zaslužio sam kaznu u Nišu, a voleo bih da prekidaju mečeve i kad mene vređaju

Lalatović: Zaslužio sam kaznu u Nišu, a voleo bih da prekidaju mečeve i kad mene vređaju

Mozzart sport 05.10.2019
Kad je mogao Lester do titule, zašto ne bismo mogli i mi, kaže trener Vojvodine. Vratio se Nenad Lalatović na klupu Vojvodine, puleni su mu na poklon dali pobedu nad Spartakom (2:0). Šef struke novosadskog tima se nije oglašavao u javnosti otkako je… »

Vesti dana »