Повезане вести

Речи пуне бола: "Вређају ме они са којима смо мој син и ја јели исти хлеб, а тапшу директору у чијем мандату је страдао 21…

Речи пуне бола: "Вређају ме они са којима смо мој син и ја јели исти хлеб, а тапшу директору у чијем мандату је страдао 21…

Блиц 05.10.2019
"Свакаква сам понижења преживео за ове две године од када тражим правду за покојног сина, али да ће ме вређати људи са којима сам провео радни век, са којима смо мој син и ја јели исти хлеб, то нисам могао ни замислити." Ово су… »
Отац настрадалог радника из Лучана: Испред суда смо се осећали као злочинци

Нови магазин 05.10.2019
Милован Миливојевић, отац настрадалог радника фабрике "Милан Благојевић наменска" из Лучана, Миломира Миливојевића, каже да се испред суда у Ивањици, где је у четвртак почело суђење против директора фабрике и још двојице… »

Н1 Инфо 05.10.2019
Милован Миливојевић, отац настрадалог радника фабрике "Милан Благојевић наменска" из Лучана, Миломира Миливојевића, каже да се испред суда у Ивањици, где је у четвртак почело суђење против директора фабрике и још двојице… »
Отац погинулог радника: Осећали смо се испред суда као да смо злочинци, вређали нас бивше колеге и комшије

Отац погинулог радника: Осећали смо се испред суда као да смо злочинци, вређали нас бивше колеге и комшије

Морава инфо 05.10.2019
ЛУЧАНИ – Србија је згрожена призором испред Основног суда у Ивањици, када су радници државног предузећа „Милан Благојевић – Наменска“ из Лучана, засули увредама оца, мајку и сестру Миломира Миливојевића, радника који је преминуо… »
Миливојевић: Осећали смо се испред суда као да смо злочинци

Миливојевић: Осећали смо се испред суда као да смо злочинци

Данас 05.10.2019
Срамно понашање дела запослених у лучанској фабрици, који су испред суда у Ивањици подржавали директора и вређали породицу настрадалог радника Србија је згрожена призором испред Основног суда у Ивањици, када су радници… »

Вести дана »