Povezane vesti
Simić iz Srpske liste: Srpski narod pokazao nesalomivo jedistvo i slogu i da je uz svoju državu Srbiju Kurir TV
Kurir 07.10.2019
Član predsedništva Srpske liste Slavko Simić kazao je u severnoj Mitrovici da su Srbi na izborima na KIM ostvarili veličanstvenu pobedu kojanće im, kako je rekao, osigurati opstanak na ovim prostorima. On je za Kurir rekao da su Priština i deo… »
Mihajlović: Rezultat Srpske liste važan za opstanak Srba
Dnevnik 07.10.2019
BEOGRAD: Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović čestitala je Srpskoj listi ubedljivu pobedu na jučerašnjim kosovskim izborima i ocenila da je ostvareni rezultat važan za opstanak i zaštitu interesa Srba na Kosovu i Metohiji. “Velika… »
"Najdraža pobeda": Vučić: Srpska lista osvojila 98,7 glasova (video)
Blic 06.10.2019
Izborni rezultati su za mene neočekivani. Učestvovao sam u mnogo različitih pobeda do sada, i onda kada su govorili da nemam šanse, ali ovo mi je jedna od najdražih pobeda jer je ostvarena u vrlo teškim uslovima, kada su predstavnici i međunarodne… »
Proslava uz trubače i pesmu: Rakić: Pobeda Srpske liste, pobeda sloge i jedinstva (video)
Blic 06.10.2019
Predsednik Srpske liste Goran Rakić izjavio je večeras da je, prema preliminarnim rezulatima, Srpska lista na prevremenim parlamentarnim izborima osvojila svih 10 mandata u kosovskom parlamentu i da je za nju glasalo više od 90 odsto birača u svih 10… »
Vučić o izborima na KiM: Ovo mi je najdraža pobeda! (video)
Večernje novosti 06.10.2019
U severnoj Kosovskoj Mitrovici Srpska lista osvojila je 7.118 glasova. Predsednik Aleksandar Vučić rekao je večeras da nakon više nedelja raznih pritisaka na KiM želi da obavesti građane Srbije da su danas na KiM uhapšene dve osobe zato što su… »
Vučić: Ubedljiva pobeda Srpske liste, najdraža do sada
Danas 06.10.2019
Srpska lista osvojila je više od 90 odsto glasova u svim opštinama sa srpskom većinom na Kosovu, saopštio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić na konferenciji za novinare u Beogradu. Vučić je kazao da je Srpska lista na današnjim prevremenim… »