Повезане вести

Симић из Српске листе: Српски народ показао несаломиво једиство и слогу и да је уз своју државу Србију Курир ТВ

Симић из Српске листе: Српски народ показао несаломиво једиство и слогу и да је уз своју државу Србију Курир ТВ

Курир 07.10.2019
Члан председништва Српске листе Славко Симић казао је у северној Митровици да су Срби на изборима на КИМ остварили величанствену победу којанће им, како је рекао, осигурати опстанак на овим просторима. Он је за Курир рекао да су… »
Михајловић: Резултат Српске листе важан за опстанак Срба

Михајловић: Резултат Српске листе важан за опстанак Срба

Дневник 07.10.2019
БЕОГРАД: Потпредседница Владе Србије Зорана Михајловић честитала је Српској листи убедљиву победу на јучерашњим косовским изборима и оценила да је остварени резултат важан за опстанак и заштиту интереса Срба на Косову и… »
Прослава уз трубаче и песму: Ракић: Победа Српске листе, победа слоге и јединства (видео)

Прослава уз трубаче и песму: Ракић: Победа Српске листе, победа слоге и јединства (видео)

Блиц 06.10.2019
Председник Српске листе Горан Ракић изјавио је вечерас да је, према прелиминарним резулатима, Српска листа на превременим парламентарним изборима освојила свих 10 мандата у косовском парламенту и да је за њу гласало више од 90… »
"Најдража победа": Вучић: Српска листа освојила 98,7 гласова (видео)

"Најдража победа": Вучић: Српска листа освојила 98,7 гласова (видео)

Блиц 06.10.2019
Изборни резултати су за мене неочекивани. Учествовао сам у много различитих победа до сада, и онда када су говорили да немам шансе, али ово ми је једна од најдражих победа јер је остварена у врло тешким условима, када су… »
Вучић о изборима на КиМ: Ово ми је најдража победа! (видео)

Вучић о изборима на КиМ: Ово ми је најдража победа! (видео)

Вечерње новости 06.10.2019
У северној Косовској Митровици Српска листа освојила је 7.118 гласова. Председник Александар Вучић рекао је вечерас да након више недеља разних притисака на КиМ жели да обавести грађане Србије да су данас на КиМ ухапшене две… »
Вучић: Убедљива победа Српске листе, најдража до сада

Вучић: Убедљива победа Српске листе, најдража до сада

Данас 06.10.2019
Српска листа освојила је више од 90 одсто гласова у свим општинама са српском већином на Косову, саопштио је председник Србије Александар Вучић на конференцији за новинаре у Београду. Вучић је казао да је Српска листа на… »

Вести дана »