Povezane vesti

Predsednik Turske u poseti Beogradu! Vučić: Najvažniji zajednički politički cilj nam je mir na Balkanu! Erdogan: Srbiju…

Predsednik Turske u poseti Beogradu! Vučić: Najvažniji zajednički politički cilj nam je mir na Balkanu! Erdogan: Srbiju…

Kurir 07.10.2019
Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan stigao je danas u dvodnevnu zvaničnu posetu Srbiji, a domaćin mu je predsednik Srbije Aleksandar Vučić. 16.47 - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je na poslovnom forumu Srbije i Turske da je veoma… »
Vučić odgovorio hrvatskim medijima: "Trljao" bih ruke samo u slučaju kompromisa

Vučić odgovorio hrvatskim medijima: "Trljao" bih ruke samo u slučaju kompromisa

Blic 07.10.2019
Predsednik Aleksandar Vučić poručio je danas, komentarišući opaske iz hrvatskih medija da je on jedini "koji trlja ruke" zbog rezultata na izborima na Kosovu i Metohiji, da bi to radio samo ukoliko bi bilo postignuto kompromisno rešenje sa Albancima… »
Ja ruke obično držim ovako: Vučića su pitali za rezultate izbora na Kosovu i Metohiji, a on je odgovorom oduševio sve…

Ja ruke obično držim ovako: Vučića su pitali za rezultate izbora na Kosovu i Metohiji, a on je odgovorom oduševio sve…

Kurir 07.10.2019
Predsednika Srbije Aleksandra Vučića upitali su danas novinare da prokomentariše rezultate izbora na Kosovu i Metohiji. Naime, pojedini mediji objavili su da Vučić "trlja ruke" zbog poraza stranke Ramuša Haradinaja. On je kazao: "Ja ruke obično… »
Sa Erdoganom stiže i 200 privrednika

Sa Erdoganom stiže i 200 privrednika

Večernje novosti 07.10.2019
Susretom sa Vučićem, predsednik Turske danas počinje dvodnevnu posetu našoj zemlji. Kamen temeljac za auto-put i novu fabriku. Biće otvoreno još pet turskih kompanija. Razgovori i o dijalogu Beograda i Prištine. PREDSEDNIK Turske Redžep Tajip… »

Vesti dana »